Socrul Andreei Balan rupe tacerea in scandalul momentului. Tatal lui George Burcea a oferit noi dezvaluiri, dupa ce fiul sau a fost prins drogat la volan.

Nelu Burcea, tatăl lui George, și-a dat seama că fiul său are un comportament ciudat, chiar la o înmormântare.

„Când a băut atunci, el era deja agitat până să înceapă să bea. Eu am bănuit. N-am nicio probă, dar bănuiam că ceva nu e în regulă. Ceva, ceva bănuiam și eu. Din comportamentul lui, inclusiv când apărea și pe la televizor, mi se părea suspect, parcă avea privirea aia de speriat.

Socrul Andreei Balan rupe tacerea: Cocaina, heroina… sunt cam nașpa pentru el

Citește și: Fiica lui Dem Radulescu si ultima discutie pe care a purtat-o cu tatal sau! Dezvaluiri emotionante

Vă dați seama, el poate să ajungă la un dosar penal fără discuții. Pentru că nu e la consum de iarbă, e la consum de cocaină. Cocaina, heroina… sunt cam nașpa pentru el”, a declarat tatal lui George Burcea pentru cancan.ro.

Nelu Burcea regretă situația, mai ales că la mijloc sunt prinse cele două fetițe ale Andreei Bălan și ale lui George Burcea.

„Nu pot să-i dau eu sfaturi Andreei. Eu o apreciez ca femeie, nu ne-am cunoscut, nu ne-am întâlnit să discutăm. Pe mine mă doare chestia asta, sincer, câte mi-a făcut el mie, sincer mă doare. Câte ar face el, câte mi-a făcut, ați văzut cum m-a făcut în presă, în toate felurile.

Sincer să vă spun, eu nu mă gândesc nici la el, nici la ea

Din criminal, nemernic, pușcăriaș… dar vedeți, Dumnezeu nu doarme. Sincer să vă spun, eu nu mă gândesc nici la el, nici la ea. Sunt oameni în toată firea, mă gândesc la copilașii ăia. Că, să mă ierte Dumnezeu, ce vină au ei?”, a mai spus tatal lui George Burcea, potrivit cancan.ro.