Socrii mari, supărați?! ”Gigi Becali a cam sărit calul!” Gigi Becali, cel care și-a văzut fata cea mare, Theodora, în rochia de mireasă, a făcut mega-spectacol la nunta fiicei sale.  Omul de afaceri și patronul FCSB a stârnit, oarecum, și nemulțumiri.

Becali a cheltuit o avere pentru a organiza evenimentul, a dăruit cadou de nuntă proaspăt-însurățeilor bani cât să înceapă zece afaceri, însă a stârnit, oarecum, și nemulțumiri.

Conform tradiției, au avut un rol ”greu” în ”nunta anului”. Este vorba despre socrii mari, părinții lui Mihai Mincu, cel care și-a găsit fericirea alături de Theodora, fata cea mare a vestitului Gigi Becali, potrivit cancan.ro.

Socrii mari, supărați?! ”Gigi Becali a cam sărit calul!”

Citește și:

Gigi Becali și-a făcut triumfal apariția la aveniment, cu soția lui la brat. Puțin a stat ”cumințel” patronul echipei FCSB, apoi a luat inițiativa la fastuoasa petrecere. A repetat dansul care-l consacra pe ring în urmă cu mulți ani, apoi a aruncat cu mii de euro către muzicanți, membrii formației Pindu.

Socrii mari nu ar fi fost însă așa de entuziasmați. Gigi peste tot… O prietenă a cuplului a dezvăluit, sub protecția anonimatului, că părinții lui Mihai s-au cam supărat.

”A fost o nuntă ca-n povești, e drept. Dar Gigi Becali a cam sărit calul. A captat toată atenția. Oamenii nu s-au simțit tocmai bine. E de înțeles, nu? Acum, nu e vina lui Gigi Becali, dar despre această nuntă s-a scris și s-a vorbit… mai mult de Gigi Becali”, a povestit femeia.

Citește și:

Printre invitații de marcă s-a numărat și Dumitru Dragomir. El a povestit cum a fost la nuntă. Verdictul lui e clar. A fost extraordinar din toate punctele de vedere.

„Am fost la nuntă, da. Una din minunile Bucureștiului. A fost extraordinar.

Organizarea frumoasă, mireasa frumoasă, ginerele frumos, mâncarea extraordinară, mâncarea fenomenală, locația formidabilă, totul a fost la cea mai înaltă clasă.

Eu mă pricep, am avut saloane de nuntă până acum câțiva ani și mă pricep bine să trag concluzii.

Am dansat, da. M-a luat Giovanni (adică Ioan Becali) la o horă a aromânilor și eu sunt de profesie țăran, așa că știu toate dansurile”, a spus Dumitru Dragomir.

Citește și: