SOCANT! Showbizul mondial este zguduit din temelii. Madonna, ACUZATA de HARTUIRE SEXUALA – VIDEO

SOCANT! Showbizul mondial este zguduit din temelii. Madonna, ACUZATA de HARTUIRE SEXUALA – VIDEO
SOCANT! Showbizul mondial este zguduit din temelii. Madonna, ACUZATA de HARTUIRE SEXUALA - VIDEO

Showbizul mondial este zguduit din temelii! Madonna este acuzata de hartuire sexuala, dupa filmarile unui videoclip in care se saruta cu o fata. 

S-au cunoscut in cadrul filmarii ‘Justify my love’, unde se sarutau pasional in fata camerelor. In urma filmarilor, fostul fotomodel britanic Amanda Cazalet sustine ca a primit mesaje de dragoste si a fost hartuita de catre Madonna timp de doi ani.

Conform publicatiei The Sun, fostul model care a aparut in celebrul videoclip al anilor 90′, ar fi fost casatorit cu un barbat, insa acest lucru nu a oprit-o pe Madonna sa ii faca avansuri.

Amanda, muza designerului Jean-Paul Gaultier, a declarat ca vedeta de fapt a hartuit-o, avand in vedere ca in perioada pe care au petrecut-o impreuna lucrand la videoclip, starul ii era sef, noteza Libertatea.

„Madonna era obsedată de mine. La acea vreme nu m-am simțit insultată, dar acum, dacă privesc în urmă, realizez că am fost exploatată de cineva care atunci îmi era șef’, a spus ea.

In plus, Madonna i-ar mai fi transmis fostului model ca simte o atractie fata de ea, pe care nu o poate explica: „Știu că ești căsătorită și însărcinată și nu îmi pot explica atracția față de tine. Știu doar că este acolo’.

Adevarul a iesit la iveala dupa ce una dintre celebrele scrisori scrie de Madonna a fost scoasa la o licitatie online. Fiind estimata la aproximativ 50.000 de dolari, scrisoare continea un mesaj in care starul ii transmitea Amandei Cazalet ca este „cea mai frumoasa  femeie din lume”.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X