evzmonden.ro Web analytics

SOCANT! Showbizul mondial este zguduit din temelii. Madonna, ACUZATA de HARTUIRE SEXUALA – VIDEO

SOCANT! Showbizul mondial este zguduit din temelii. Madonna, ACUZATA de HARTUIRE SEXUALA – VIDEO
SOCANT! Showbizul mondial este zguduit din temelii. Madonna, ACUZATA de HARTUIRE SEXUALA - VIDEO

Showbizul mondial este zguduit din temelii! Madonna este acuzata de hartuire sexuala, dupa filmarile unui videoclip in care se saruta cu o fata. 

S-au cunoscut in cadrul filmarii ‘Justify my love’, unde se sarutau pasional in fata camerelor. In urma filmarilor, fostul fotomodel britanic Amanda Cazalet sustine ca a primit mesaje de dragoste si a fost hartuita de catre Madonna timp de doi ani.

Conform publicatiei The Sun, fostul model care a aparut in celebrul videoclip al anilor 90′, ar fi fost casatorit cu un barbat, insa acest lucru nu a oprit-o pe Madonna sa ii faca avansuri.

Amanda, muza designerului Jean-Paul Gaultier, a declarat ca vedeta de fapt a hartuit-o, avand in vedere ca in perioada pe care au petrecut-o impreuna lucrand la videoclip, starul ii era sef, noteza Libertatea.

„Madonna era obsedată de mine. La acea vreme nu m-am simțit insultată, dar acum, dacă privesc în urmă, realizez că am fost exploatată de cineva care atunci îmi era șef’, a spus ea.

In plus, Madonna i-ar mai fi transmis fostului model ca simte o atractie fata de ea, pe care nu o poate explica: „Știu că ești căsătorită și însărcinată și nu îmi pot explica atracția față de tine. Știu doar că este acolo’.

Adevarul a iesit la iveala dupa ce una dintre celebrele scrisori scrie de Madonna a fost scoasa la o licitatie online. Fiind estimata la aproximativ 50.000 de dolari, scrisoare continea un mesaj in care starul ii transmitea Amandei Cazalet ca este „cea mai frumoasa  femeie din lume”.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X