Socant! Prima aparitie a lui Mircea Solcanu dupa OPERATIA pe CREIER. Fostul prezentator TV a ajuns de nerecunoscut!

In varsta de 43 de ani, Mircea Solcanu s-a retras de ani buni din lumina reflectoarelor, decizie luata dupa ce a hotarat sa ofere mai multa atentie problemelor personale.

In 2012, fostul prezentator de la Acasa TV a suferit o interventie chirurgicala extrem de dificila la Viena, pentru inlaturarea unei tumori la cap.

„Pur şi simplu, am murit puţin pe parcursul intervenţiei chirurgicale, dacă pot spune aşa. Treaba cu luminiţa de la capătul tunelului este adevărată, dar nu e o luminiţă, ci un ditamai reflectorul. Acum, pot spune că nu trebuie să-i mai plângem pe morţi, ci mai degrabă să ne plângem pe noi. Dacă Dumnezeu m-a lăsat în viaţă, am decis să le spun şi altora experienţa mea. Am schiţat deja cartea”, a declarat Mircea, conform Click.

Citește și: O pacienta de 53 de ani a cantat la vioara in timp ce era operata de tumora pe creier

In momentul de fata, Mircea Solcanu s-a retras in Constanta, orasul sau natal, si-a lasat parul lung si s-a inscris la Actorie, in cadrul Universitatii Ovidius din Constanta.

„Prietenii din showbiz sunt de unică folosinţă. Oameni din showbiz cu care încă vorbesc mai sunt vreo doi şi mă gândesc că dacă le spun numele să nu devină protagoniştii vreunei vânători de vrăjitoare. Sunt aproape de sufletul meu şi aşa cred că îi protejez, prin tăcere”, declara, acum 5 ani, fostul prezentator al emisiunii ”Povestiri de noapte”.