SOCANT! Nici prin cap NU iti trece CINE este cel care a incercat sa o VIOLEZE pe Oana Zavoranu

SOCANT! Nici prin cap NU iti trece CINE este cel care a incercat sa o VIOLEZE pe Oana Zavoranu
SOCANT! Nici prin cap NU iti trece CINE este cel care a incercat sa o VIOLEZE pe Oana Zavoranu

Oana Zavoranu revine cu acuzatii socante la adresa unui fost politician, care conform spuselor sale a incercat sa o violeze. 

Vedeta a povestit intamplarea tulburatoare, sustinand ca este vorba de Vadim Tudor, politicianul care a incetat din viata in anul 2015:

Eu nu simţeam că am o chemare pentru politică. Nu simţeam că este locul meu în Parlament stând şi făcând X şi 0. Am decis să spun ceea ce spun pentru că pentru o femeie este foarte urât să i se spună că este urâtă. El mi-a spus acum că sunt urâtă, că sunt o arătare. Atunci nu spunea asta. Am avut mai multe întâlniri la birou la el. (…) A încercat să mă violeze. A tăbărât pe mine la Senat. După ce mi-a arătat ce tablouri are în birou, s-a dus şi a închis uşa. Apoi a băgat cheia în buzunar. Cred că îi era teamă să nu intre cineva peste noi. A venit la mine şi şi-a schimbat privirea galeş.

, a declarat Oana Zavoranu, conform B1.ro.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

3 Comentarii

 • Era imposibil ca să nu fie terfelit numele lui Corneliu Vadim Tudor și asta pentru că nu mai este printre noi toți și numai are cum să se apere, de ce nu a spus atunci când Corneliu Vadim Tudor era în viața de aici, asta-i prea de tot !?

 • Rusine nu ai de loc ?
  omul e mort
  il improsti cu mizerie
  Pacat
  o sa sfîrșești rau

 • Femeia asta are nevoie de psihiatru,incepe sa fie pericol public sarmana.Daca te uiti la clipurile cu Vadim si ea,tot prostu’intelege ca Vadim se stergea la fund cu aratarea asta.Nu numai ca-i ingramadita rau,dar halucineaza continuu.Vadim nu suporta prostia,toate iesirile nervoase pe care le avea,se declansau mai ales cind avea de-a face cu prosti si tradatori.Nu se poate compara nivelul intelectual al lui Vadm cu al acestei parasute ordinare.E greu sa gasesti un egal lui VAdim,d.p.d.v.intelectual,acest om a fost special,chiar unic as spune.Toti politicienii de dupa ’89 pusi gramada nu reusesc sa egaleze 1% din ce stia Vadim,ma refer la cultura generala,mod de gindire.Vadim a fost scirbit de analfabete si parasute,poate femeia asta sa fi vrut sa-i faca Vadim felul si daca o fi fost shutuita,dupa cum merita,acum vine cu mizeriile astea de declaratii.Cind iti terfelesti mama si o bagi in gropa amai devreme decit ii e scris,la ce sa te astepti de la o shtoarfa care traieste deziluzionata.O fi scapata-o asistenta la nastere cu capu’de ciment si uite consecintele la”malpraxis”.Sau,mai stii,nebunia vine sub diverse forme,unele moderne si inca nu s-a studiat si scris despre afectiunile mintale ale secolului XXI.Vai de ea si de cei apropiati acestei descreierate.

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X