evzmonden.ro Web analytics

ȘOCANT! Fiul unui cunoscut artist a ajuns pe străzi. Uite ce spune despre asta

ȘOCANT! Fiul unui cunoscut artist a ajuns pe străzi. Uite ce spune despre asta
ȘOCANT! Fiul unui cunoscut artist a ajuns pe străzi. Uite ce spune despre asta

ȘOCANT! Fiul cel mic al lui Tom Jones, Jonathan Berkery, rezultat în urma unei aventuri cu un model, doarme pe străzi. Din păcate, Jonathan, în vârstă de 29 de ani, se numără printre copiii cei ce nu și-au vorbit niciodată taților. El speră că într-o zi, se vor întâlni.

„Aş vrea să vorbesc lucruri normale cu el, aş vrea să-l întreb cum a fost viaţa lui (…) Aş vrea să îl văd până nu e prea târziu”, spune Jonathan.

Sursă foto: Daily Mail

În urmă cu 10 ani, Tom Jones a recunoscut că mai are un copil, rezultat în urma unei aventuri pe care a avut-o cu modelul Katherine Berkery. În primă fază, cântărețul în vârstă de 77 de ani nu a recunoscut copilul și a fost obligat de către un judecător  să facă testul de paterninate, dar testul a confirmat faptul că Jonathan este fiul său și i s-a impus plata unei pensii alimentare.

„Dacă ar fi fost ceva plănuit, poate că m-aş fi implicat mai mult, nu doar din punct de vedere financiar (…) Dar nu a fost nimic de genul ăsta, am căzut pradă seducţiei”, a declarat Tom Jones în 2008.

Acum, Tom Jones locuiește în Marea Britanie și este jurat al emisiunii The Voice UK, alături de Will.i.am, Jennifer Hudson și Olly Murs și are o avere estimată la 155 de milioane de lire sterline, potrivit dcnews.ro.

EVZ MONDEN VĂ RECOMANDĂ ȘI:

Mircea Badea vs Cătălin Tolontan. RECORD DE DURITATE a replicilor: ”E neclar încă ce legătură are Al Jazeera cu George Soros.”

Un nou SCANDAL zguduie lumea mondenă! Fiul unei CELEBRITĂȚI A FOST DEZMOȘTENIT pentru că și-a ABANDONAT și RENEGAT mama

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X