evzmonden.ro Web analytics

ȘOCANT! CINE se numără printre victimele accidentului teribil de elicopter. Detalii INCENDIARE

ȘOCANT! CINE se numără printre victimele accidentului teribil de elicopter. Detalii INCENDIARE
ȘOCANT! CINE se numără printre victimele accidentului teribil de elicopter. Detalii INCENDIARE

ȘOCANT! Nursara Suknamai, o fostă Miss Thailanda Univers, care i-a fost asistentă proprietarului Leicester City şi a călătorit în jurul lumii cu acesta, se numără printre cele cinci cadavre carbonizate în urma prăbuşirii elicopterului lângă stadionul King Power din Leicester, informează Daily Mail.

Vichai Srivaddhanaprabha, patronul lui Leicester City, în vârstă de 60 de ani, şi alte patru persoane au fost victimele accidentului teribil de elicopter care s-a prăbuşit sâmbătă în parcarea stadionului King Power.

Poliţia din Leicester a dat publicităţii numele celor cinci persoane care au murit în accidentul aviatic de sâmbătă, iar tailandeza Nursara Suknamai se numără printre victime.

În vârstă de 33 de ani, Nursara Suknamai era membră a staff-ului personal al lui Vichai Srivaddhanaprabha şi era o prezenţă constantă în tribunele stadionului “King Power”. Ea a fost Miss Universe Thailand 2005 şi era foarte activă pe rețelele de socializare cu fotografii pline de farmec în care apărea alături de vedetele formaţiei de pe “King Power Stadium”, mai adaugă sursa citată.

Reamintim că sâmbătă, 27 octombrie, la o oră după terminarea meciului Leicester – West Ham 1-1, elicopterul deţinut de Vichai Srivaddhanaprabha s-a prăbuşit în parcarea stadionului “King Power” şi a luat foc.

Anunțul oficial a fost confirmat de Clubul Leicester City, la puțin timp după teribilul accident:„Cu cel mai mare regret şi cu inimile frânte confirmăm că patronul nostru, Vichai Srivaddhanaprabha, a fost unul dintre cei care şi-au pierdut viaţa în mod tragic sâmbătă seara când un elicopter în care erau el cu alte 4 persoane s-a prăbuşit în afara stadionului King Power. Nici unul dintre cei cinci oameni aflaţi la bord nu au supravieţuit”

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X