evzmonden.ro Web analytics

ȘOCANT! Ariana Grande ESTE în STARE de ȘOC. Vedeta este DEVASTATĂ: „Simt că…”

ȘOCANT! Ariana Grande ESTE în STARE de ȘOC. Vedeta este DEVASTATĂ: „Simt că…”
ȘOCANT! Ariana Grande ESTE în STARE de ȘOC. Vedeta este DEVASTATĂ: „Simt că...”

Chiar dacă a trecut un an de la atentatul sinucigaș de la Manchester Arena, Ariana Grande este în stare de șoc. Artista a mărturisit pentru ediţia britanică a revistei Vogue că se confruntă cu simptome de stres post-traumatic în urma atacului, potrivit Agerpres.

Ariana Grande, vedeta pop de 24 de ani, îşi terminase de puţină vreme concertul susţinut pe Manchester Arena pe 22 mai 2017, atunci când un atentator sinucigaş a detonat un dispozitiv exploziv, ucigând 22 de persoane.

Este greu să vorbeşti despre asta pentru că atât de mulţi oameni au suferit o pierdere atât de grea (…). Simt că nici nu ar trebui să vorbesc despre propria mea experienţă – că nici nu ar trebui să spun ceva. Nu cred că voi şti cum să vorbesc vreodată despre asta fără să plâng”, a declarat vedeta.

Mai mult, Grande a dezvăluit publicului că şi-a făcut un tatuaj în memoria victimelor atacului terorist – reprezentând o albină (o emblemă a oraşului Manchester, simbolizând trecutul său industrial), alături de cuvântul “forever” (“pentru totdeauna”) – în spatele urechii stângi.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X