evzmonden.ro Web analytics

ȘOCANT! Andreea Raicu: „Viaţa mea se dărmă…”. Fanii au ÎNMĂRMURIT

ȘOCANT! Andreea Raicu: „Viaţa mea se dărmă…”. Fanii au ÎNMĂRMURIT
ȘOCANT! Andreea Raicu: „Viaţa mea se dărmă...”. Fanii au ÎNMĂRMURIT

ȘOCANT! Andreea Raicu a vorbit despre dramă neștiută de nimeni, care ar fi dus-o în pragul unui gest necugetat.

Andreea Raicu, în vârstă de 40 de ani, s-a hotărât să se destăinuie jurnaliștilor de la ziarul Adevărul într-un interviu.

”M-am gândit la lucruri foarte negre, nu ştiu dacă neapărat la sinucidere, dar la lucruri foarte negre. Pur şi simplu mi se părea foarte greu să merg mai departe… Mama mea se îmbolnăvise foarte tare, ea neavând foarte multe probleme, eu mi-am rupt un picior, aveam probleme şi cu coloana, am făcut o operaţie, aveam o relaţie care nu îmi făcea bine, nu eram foarte fericită nici cu viaţa profesională. Cumva totul în viaţa mea se dărma. Am avut un moment în care am simţit că nici nu mai pot să mă prefac. Ieşeam uneori, dar era un efort foarte mare să mă prefac şi atunci m-am consumat enorm. Am plâns foarte mult, nu mai aveam energie să merg mai departe. Am realizat ca a venit momentul în care trebuia să fac ceva cu viaţa mea, să merg mai departe sau nu”, a povestit Andreea Raicu.

Vedeta Tv a spus cum a reușit să treacă peste acest obstacol și să vadă darul frumos pe care Dumnezeu i l-a făcut: ”În interiorul meu am simţit că viaţa nu mi-a fost dată să o trăiesc aşa, viaţa este cel mai frumos dar pe care l-am primit de la Dumnezeu şi de care trebuie să ne bucurăm foarte tare. Şi atunci am zis că trebuie să fac ceva, trebuie să înţeleg de ce sunt aşa. Aveam nişte întrebări la care trebuia să-mi răspund. Nu ştiam exact care erau acele întrebări, dar ştiam că cea mai important dintre ele era legată de ce se întâmplă, de ce sunt acolo şi de ce sunt foarte multe lucruri în viaţa mea care, deşi pare că se schimbă, ele se tot repetă, dar în alt decor. Atunci când te deschizi foarte tare şi când îţi doreşti ceva, viaţa îţi aduce tot felul de oameni şi tot felul de experienţe care te ghidează. Aşa că m-am urcat în avion şi am plecat în India”, a încheiat frumoasa vedetă de televiziune.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

4 Comentarii

 • Ce face în India? Îl caută pe Salmankan? Dar pana îl găsește?

 • Problema ei e ca s-a rupt de sine prea mult.
  Crede ca are o profesie, crede ca are sau a avut relatii autentice, crede ca e frumoasa, dezirabila etc.
  Undeva, inauntru, ceva ii spune ca s-a amagit foarte mult, ca isi bazeaza increderea in sine pe himere. Subconstientul lucreaza cu tot ce i se pune la dispozitie.

  Daca se trezeste din iluziile asa zisei profesii si vieti superficiale, probabil ca indoielile o zguduie sincer. Depresia bate la usa arareori, de regula se instaleaza incet, insidios.

  Trebuie sa se impace cu sine, sa nu se astepte ca va arata mai bine maine decat azi, varsta si excesul de cosmetice o vor urati si mai rau. Cat despre relatii si autentic, daca nu ai ce oferi nici nu primesti.
  Nu poti trai o viata aiuristica, de suprafata, dar sa astepti satisfactiile unei vieti normale, care chiar cere mult efort.

 • Oricum, daca o vezi nemachiata, oh, doamne…
  Nu imi pot imagina cum ar fi s-o vad dimineata, pe stomacul gol.

 • Ce viata? de Iluzii?
  Are peste 40 de ani?
  Are familie?
  Are copii?
  Atunci macar o mare cariera pentru care sa fi meritat renuntarea la familie?
  Nimic din toate astea?
  Hai la ashram, atunci :))))))))
  Cum zicea cineva odata: „nu e ea frumoasa, dar e proasta”.

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X