Şocant! Această ACTRIŢĂ a fost ameninţată cu MOARTEA de către un PRODUCATOR CELEBRU: „Te voi ucide, să nu crezi că nu o voi face”. Dezvăluiri CUTREMURATOARE!

Şocant! Această ACTRIŢĂ a fost ameninţată cu MOARTEA de către un PRODUCATOR CELEBRU: „Te voi ucide, să nu crezi că nu o voi face”. Dezvăluiri CUTREMURATOARE!
Şocant! Această ACTRIŢĂ a fost ameninţată cu MOARTEA de către un PRODUCATOR CELEBRU: "Te voi ucide, să nu crezi că nu o voi face”. Dezvăluiri CUTREMURATOARE!

Celebra actriță de la Hollywood Salma Hayek mărturisește că a fost hărțuită de producătorul Harvey Weinstein, pe care l-a descris drept „un monstru” care a amenințat-o cu moartea după ce i-a refuzat avansurile.

Salma Hayek a precizat că Weinstein i-a spus: „Te voi ucide, să nu crezi că nu o voi face”. Holly Baird, o purtătoare de cuvânt a producătorului, a contrazis afirmaţiile actriţei, scrie News.ro. 

 Vedeta spune că xperienţa colaborării cu Harvey Weinstein pentru filmarea peliculei biografice dedicate artistei mexicane Frida Kahlo, a fost visul vieții ei. „Am refuzat: să fac un duş cu el, să îl las să mă privească în timp ce fac duş, să îi permit să îmi facă un masaj, să îi permit unui prieten al lui să îmi facă un masaj dezbrăcat, să îmi facă sex oral, să mă dezbrac alături de alte femei”, a scris actriţa.
Citeste continuarea AICI.

EVZMONDEN ITI RECOAMNDA SA CITESTI SI:

Dumnezeule! Angelina Jolie nu mai este ce a fost! Uite in ce HAL a ajuns sa arate – FOTO SOCANT

FOTO – SOCANT! Cel mai mare SECRET pe care Casa Regala dorea il ingroape DEFINITIV. Printesa Diana si Printul Charles au o FIICA! Asemanare IZBITOARE

Andrea Bocelli a ajuns de NERECUNOSCUT! Înfățișarea artistului este șocantă!

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X