evzmonden.ro Web analytics

SOC! Serghei Mizil, DEZVALUIRI CUTREMURATOARE despre BOALA sa: „Din cauza consumului excesiv de alcool…”

SOC! Serghei Mizil, DEZVALUIRI CUTREMURATOARE despre BOALA sa: „Din cauza consumului excesiv de alcool…”
SOC! Serghei Mizil, DEZVALUIRI CUTREMURATOARE despre BOALA sa: "Din cauza consumului excesiv de alcool..."

Invitat in cadrul emisiunii Xtra Night Show de la Antena 1, Serghei Mizil a povestit cum a fost la un pas de moarte in tinerete.

Conform dezvaluirilor sale, consumul excesiv de alcool l-a condus spre o boala necrutatoare, de care sustine ca a scapat in urma tratamentelor, dar si a unui stil de viata sanatos.

“Am făcut un început de ciroză la 20 de ani din cauza consumul excesiv de alcool. M-am vindecat cu ajutorul unui tratament. Am văzut mulți artiști mari care erau bolnavi și umblau cu sticla în mână. Dacă nu te oprești la timp, ajungi la transplant. Eu mă făcusem mov la față, am băut numai ceai hepatic zilnic”, a declarat Serghei Mizil la emisiunea prezentată de Dan Capatos.

“Nu m-aș mai lua în viața mea de băut, acum n-aș mai face așa, puteam să mor. Trăiam în niște vile ale statului, foarte mari, în București, cu piscină olimpică, heleșteu de pește în curte. Stăteam cu însoțitorii, cu securiștii, erau camere mari cu băutură.

Îmi ziceau mereu să iau de acolo de băut, mi-a și plăcut, cu șprițul. Când ești tânăr începi cu bravuri, dădeam sticla de coniac pe gât în câteva secunde. Nu sfătuiesc pe nimeni să facă așa”, a mai mărturisit el.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X