Soc! Prezicatoarea Romaniei, ANUNT TERIFIANT in Saptamana Mare: „Aveti mare grija…”

Soc! Prezicatoarea Romaniei, ANUNT TERIFIANT in Saptamana Mare: „Aveti mare grija…”
Soc! Prezicatoarea Romaniei, ANUNT TERIFIANT in Saptamana Mare: "Aveti mare grija..."

Prezicatoarea Romaniei, Maria Ghiorghiu revine cu previziuni sumbre! Pe blog-ul sau personal, femeia a anuntat noi intamplari nefericite care vor avea loc in curand.

„Deși eram cu ochii pe monitor în această după amiază, văd înspre Vest, Nord-Vest un mal mare și foarte abrupt. Pe acest mal, chiar pe marginea lui,vedeam câteva blocuri de locuințe de culoare roșie-grena. Blocurile aveau ceva etaje. În faţa acestui mal abrupt văd o apă mare, iar pe apă cred că era staționat un vapor mare.

Brusc, vaporul se scufundă în câteva clipe; este îngropat pur și simplu în apa de la margine. S-a scufundat într-o groapă imensă, ce se formase sub apă. În același timp, văd cum și blocurile de pe marginea prăpastiei alunecă, cad de la înălțime și se fac praf și pulbere. Pământul de sub Blocuri s-a surpat, iar blocurile s-au dărâmat, precum niște castele de nisip.

Prieteni dragi, vom auzi de aceste tragedii imense. Unde anume se vor petrece toate acestea sau când, eu nu știu a vă spune.

Ceea ce știu este faptul că așa se va întâmplă precum mi s-a arătat. Să nu ne pierdem Credința în Bunul Dumnezeu și-n Măicuța Domnului fraților! De ne vom pierde și bruma de credință din sufletul nostru, suntem pierduți cu totul.

Este Săptămâna mare, a Pătimirilor Domnului nostru Iisus Hristos. Să dăm dovadă de bunătate, de milă faţă de aproapele nostru, de înțelegere, și neapărat, să mergem să ne spovedim la Părintele Duhovnic, să putem primi Sfânta și Dumnezeiască Împărtășanie cu Prea Sfânt și cu Prea Sfânt Trup și Sângele Domnului nostru Iisus Hristos, Căruia I se cuvine toată cinstea, slava și închinarea, Amin!”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul personal.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X