}

ŞOC pe piaţa media! După 25 de ani, o vedetă cunoscută pleacă din Pro Tv. „Ceea ce pot spune este că…”

ŞOC pe piaţa media! După 25 de ani, o vedetă cunoscută pleacă din Pro Tv. „Ceea ce pot spune este că…”
ŞOC pe piaţa media! După 25 de ani, o vedetă cunoscută pleacă din Pro Tv. „Ceea ce pot spune este că...”
Autor:

ŞOC pe piaţa media! Un cunoscut om de televiziune de la Pro TV a luat decizia neașteptată să părăsească postul, după aproximativ 25 de ani. Acesta a decis să plece începând cu 1 aprilie. Informația a fost dezvăluită de redactor-șef al ziarului sportiv Gazeta Sporturilor, Cătălin Tolontan.

Costi Mocanu, căci despre el este vorba și-a dat demisia de la Pro TV, postul de televiziune unde s-a consacrat ca reporter sportiv, comentator de meciuri, șef al departamentului Sport și, în ultimii ani ai lui Adrian Sârbu în CME, șef al canalului Pro TV.

Într-un interviu pentru Paginademedia.ro, Costin Mocanu a confirmat informația, însă a precizat că există posibilitatea să mai colaboreze cu Pro TV: „Avem un acord de principiu să continuăm să colaborăm în felurite proiecte – comentariile sportive sunt incluse. Dar nu este literă de lege. Nu e obligatoriu. Doar dacă voința comună a părților se manifestă”, a punctat Costi Mocanu pentru sursa citată.

Despre relația cu Pro TV?

„Pot spune că între noi a fost un parteneriat foarte ok și ne propunem să îl continuăm, dacă e cazul, în aceiași termeni de amiciție. Chiar este genul de divorț în care ei rămân foarte buni prieteni”, a concis Costi Mocanu.

De ce depind eventualele colaborări?

Costi Mocanu: De înțelegerea celor două părți.

De ce s-a ajuns la această decizie?

Costi Mocanu: Termenul de comun acord este cât se poate de adevărat și de valid, în acest caz.

Discuții avansate cu altcineva?

„Avansat e mult spus, dar vorbesc cu oameni. Ceea ce pot spune este că, acum, cea mai înaintată discuție nu are legătură cu televiziunea. Dar nu am luat nicio decizie”, a mai spus Costi Mocanu.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X