ŞOC! O FETIŢĂ dansează LASCIV pentru Dorian Popa. Imaginile SCANDALOASE au făcut înconjurul ŢĂRII – VIDEO

ŞOC! O FETIŢĂ dansează LASCIV pentru Dorian Popa. Imaginile SCANDALOASE au făcut înconjurul ŢĂRII – VIDEO
ŞOC! O FETIŢĂ dansează LASCIV pentru Dorian Popa. Imaginile SCANDALOASE au făcut înconjurul ŢĂRII - VIDEO
Scene controversate la un concert al unui câtăreț extrem de cunoscut din România. În timp ce acesta cânta și două dansatoare se mișcau pe fundal, pe scenă apare o fetiță care pare că nu are nici măcar zece ani. Ce a urmat a stârnit furie pe rețeaua de socializare Facebook.
O filmare de la un concert al lui Dorian Popa arată cum o fetiță dansează lasciv pe scenă, în timp ce artistul continuă să cânte. În momentul în care vede modul în care se mișcă fata, Dorian Popa este plăcut uimit și o felicită pe aceasta, bătând și palma cu ea.

Videoclipul, ajuns imediat pe Facebook, a stârnit reacții dure din partea oamenilor care au urmărit imaginile. Unii consideră că este anormal ca, la o vârstă așa de fragedă, fetița să danseze așa, solicitându-le părinților să intervină. Alții sunt mai duri și le cer acestora să o dezvețe pe fiica lor de un astfel de comportament prin orice mijloace.

VEZI VIDEO AICI. 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X