Șoc monden! Deși are o relaţie cu Iulia Mizgan, cea cu care are şi doi copii, Tudor Chirilă, jurat în emisiunea de talente de la Pro TV, a spus de ce nu se însoară.

Șoc monden! Niciodată nu va avea loc o nuntă

După ce vineri seară o concurentă din Republica Moldova a interpretat o piesă de nuntă la ”Vocea României”, Tudor Chirilă a spus că el nu va face niciodată o astfel de ceremonie. Motivul fiind că trebuie să-i mulțumească pe toți și el nu vrea să facă acest lucru.

“Eu urăsc nunţile. Nu o să mă căsătoresc niciodată, nici la starea civilă, nici în altă parte. Într-o nuntă, mirii sunt cei mai amărâţi oameni, stând acolo în picioare ore în şir încercând să mulţumească pe toată lumea. Să mulţumesc pe toată lumea nu mă interesează şi nu vreau niciodată. Urăsc nunţile, urăsc faptul că se cântă cu trupe, urăsc meniurile, urăsc feţele de masă albe, urăsc sutele de invitaţi pe care trebuie să-i mulţumeşti, urăsc plicul. Urăsc nunta”, a spus Tudor Chirilă la Vocea României.

Citește și: Drama unui celebru actor. Regizorul Ricky Dene Gervais este devastat: „Cel mai dulce suflet pe care l-am cunoscut vreodată...”

Reamintim că Tudor Chirilă și Iulia trăiesc într-un concubinaj misterios. Cei doi au o relaţie discretă, de aproape cinci ani, perioadă în care au devenit părinti de două ori.

Puținio știu că Tudor Chirilă a trăit prima mare dragoste în facultate. Cea pe care a iubit-o extrem de mult a fost actrița Dorina Chiriac. Cei doi au stat șapte ani împreună și au rămas prieteni şi astăzi. Relaţia dintre Dorina Chiriac, fosta soţie a lui Florin Piersic jr şi Tudor a fost la fel de discretă ca și relația actuală.

Iulia