}

ŞOC! Mihai Bendeac, BĂTUT MĂR într-un CLUB. DEZVĂLUIRI INCREDIBILE: „A fost pus la pământ…”

ŞOC! Mihai Bendeac, BĂTUT MĂR într-un CLUB. DEZVĂLUIRI INCREDIBILE: „A fost pus la pământ…”
ŞOC! Mihai Bendeac, BĂTUT MĂR într-un CLUB. DEZVĂLUIRI INCREDIBILE: "A fost pus la pământ..."

Mihai Bendeac a fost, după cum a mărturisit, aproape să fie omorât în bătaie într-un club din Timişoara. Îndrăgitul prezentator a rămas siderat de evenimentele din club, iar episodul a fost recent dezvăluit.  

Calvarul lui Mihai Bendeac a fost relatat de prietenul său. Codin Maticiuc a povestit în cel mai recent episod din emisiunea noizz.ro, pe care o moderează împreună cu Otravă, prin ce a trecut actorul, în urmă cu câțiva ani.

“Acum vreo cinci ani, când m-am cunoscut cu Bendeac și mă întreabăbăi, Codine, dar ce îți trebuie bodyguarzi?>>și îi spun că pe oriunde merg, mai ales prin afară, dar și în țară, la mare, la munte, efectiv sunt unii, care vor să îi dea o palmă, așa fără motiv, și nu au ceva visceral împotriva mea. Și îmi zice: <>. Vă jur, sunați-l, faceți ce vreți…pleacă omul la Timișoara, nu știu cu ce treabă, și îmi zice că vrea să iasă, iar eu i-am spus dacă nu vrea să îi dau un băiat de acolo, care, practic, controlează toată viața de noapte.

Mi-a zis și mă jur, sunați-l că omul trăiește și vă spune. Mă sună și îmi spune: băi, era să mă omoare la Timișoara și începe să îmi povestească, era la bar, nu a făcut nimic și erau niște fete care au venit să vorbească cu el, credea că sunt singure, iar la scurt timp a fost pus la pământ. După ce mi-a povestit cum s-a întâmplat și ce credeți, când îmi zice cine l-a pus jos, era omul meu (n.r. râde)”, a mărturisit bloggerul.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X