evzmonden.ro Web analytics

ȘOC! Mihaela Rădulescu, OUT de la „Românii au talent”. Cine vine în locul ei?

ȘOC! Mihaela Rădulescu, OUT de la „Românii au talent”. Cine vine în locul ei?
ȘOC! Mihaela Rădulescu, OUT de la „Românii au talent”. Cine vine în locul ei?

Inevitabilul s-a produs! Mihaela Rădulescu nu va mai face parte din juriul „Romanii au talent”. Anuntul a fost facut chiar de vedeta, iar motivele invocate sunt unele personale.

“Ştiţi cum e cu momentele alea din viaţă, când trebuie să iei o decizie, oricât de greu ar fi şi oricât de multe şi diverse lucruri ai de cântărit, de analizat. Am trăit un astfel de moment de curând şi am făcut alegerea pe care am considerat-o cea mai oportună pentru mine, asumându-mi, cum mă ştiţi, fiecare detaliu. Nu voi mai putea participa la noul sezon «Românii au talent», strict din motive personale.

Mi-am anunţat acum o săptămână colegii de muncă şi partenerii de contract şi le mulţumesc nu numai pentru înţelegere, dar şi pentru o colaborare profesională de care-mi voi aminti mereu cu mare, mare plăcere. Acum ştiţi şi voi şi vă mulţumesc cu tot dragul vouă, publicul meu şi al acestei emisiuni – pentru voi fac o reverenţă. Şi nu mă plec în faţa voastră doar fizic, ci şi cu inima mea toată, care vă îmbrăţişează şi vă aplaudă”.

Locul lasat vacant se preconizeaza ca va fi luat de Andreea Marin. Conform Click!, prima pe lista postului de televiziune se pare ca este chiar rivala Mihaelei Radulescu, Andreea Marin care la cei 43 de ani ai sai si-ar putea relansa complet cariera în cadrul acestui format cu o audienta foarte buna.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X