News alert în media! Mihaela Rădulescu, OUT de la PRO TV. Cine vine în locul ei?

News alert în media! Mihaela Rădulescu, OUT de la PRO TV. Cine vine în locul ei?
News alert în media! Mihaela Rădulescu, OUT de la PRO TV. Cine vine în locul ei?
Autor:

Inevitabilul s-a produs! Mihaela Rădulescu nu va mai face parte din juriul „Romanii au talent”. Anunțul a fost făcut chiar de vedeta, iar motivele invocate sunt unele personale.

“Ştiţi cum e cu momentele alea din viaţă, când trebuie să iei o decizie, oricât de greu ar fi şi oricât de multe şi diverse lucruri ai de cântărit, de analizat. Am trăit un astfel de moment de curând şi am făcut alegerea pe care am considerat-o cea mai oportună pentru mine, asumându-mi, cum mă ştiţi, fiecare detaliu. Nu voi mai putea participa la noul sezon «Românii au talent», strict din motive personale.

Mi-am anunţat acum o săptămână colegii de muncă şi partenerii de contract şi le mulţumesc nu numai pentru înţelegere, dar şi pentru o colaborare profesională de care-mi voi aminti mereu cu mare, mare plăcere. Acum ştiţi şi voi şi vă mulţumesc cu tot dragul vouă, publicul meu şi al acestei emisiuni – pentru voi fac o reverenţă. Şi nu mă plec în faţa voastră doar fizic, ci şi cu inima mea toată, care vă îmbrăţişează şi vă aplaudă”.

Locul lasat vacant a fost luat de cunoscutul coregraf şi dansator Mihai Petre. Considerat unul dintre cei mai exigenți jurați, Mihai Petre a dezvăluit, într-un interviu pentru Evenimentul zilei, cu ce noutăți și surprize vine sezonul cu numărul 9.

Totodată, acesta a vorbit și despre ce a făcut în cei patru ani de absență, timp în care familia lui s-a mărit.

– Evenimentul zilei: Revii la masa juriului în show-ul Românii au talent. Cum ai primit această ofertă după 4 ani de pauză?

– Mihai Petre: Revin cu foarte multă energie şi cu forţe proaspete. Mi-a fost dor de colegii mei, de atmosfera din show, de concurenţi, de surprizele de la Românii au talent şi de toate momentele extraordinare pe care le oferă această emisiune an de an. Mă bucur foarte mult că sunt iar la masa juriului şi abia aştept să vedeţi tot ce am trăit noi la preselecţii. Veţi fi, cu siguranţă, suprinşi de talentul concurenţilor din acest sezon.
– Au existat proiecte pe plan profesional în tot acest timp?

– Sigur că da. Am făcut parte din proiecte de televiziune, am arbitrat competiţii de dans şi am predat. Au fost patru ani în care am învăţat multe, în care am avut experienţe care m-au schimbat în bine, zic eu, patru ani care m-au maturizat din toate punctele de vedere.
– Ce ne aşteaptă în acest nou sezon? Vom avea parte de surprize din partea concurenţilor?

– Acest sezon are de toate şi, mai ales, are concurenţi care au trecut peste inhibiţii, peste emoţii, şi au decis să se prezinte în faţa noastră şi să ne arate abilităţile lor incredibile. Vom avea parte de foarte multe surprize, iar multe dintre acestea vor veni atât din partea celor care au decis să participe la Românii au talent, cât şi din partea noastră, a juraţilor, dar şi din partea lui Smiley și a lui Pavel. În acest sezon, am văzut reprezentaţii unice, care nu credeam că există şi de care sunt încă uimit. Veţi avea ce să vedeţi începând din 8 februarie.

– Care crezi că sunt principalele calităţi pe care un concurent trebuie să le deţină pentru a câştiga?

– În primul rând, trebuie să fie foarte talentat, să fie muncitor şi să nu renunţe nicio clipă la visul lui. Trebuie să creadă în el şi de fiecare dată când urcă pe scenă să dea totul, să se prezinte cu bucurie şi entuziasm în faţa publicului.

Citește continuarea pe evz.ro

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X