Veste soc in televiune! Echipa emisiunii ‘Neatza’, difuzata de Antena1, se destrama. Anuntul a fost facut de Razvan Simion.

SOC in teleziune! Gasca de la ‘Neatza’ se destrama

Amalia Țîrcă, simpatica horoscopistă a luat decizia de a renunța, după șase ani, la televiziune pentru un job bine plătit la stat.

Astrele s-au aliniat cum trebuie în viața fetei cu horoscopul de la Neatza. După mai bine de șase ani, Amalia a lăsat în urmă Antena 1 și s-a îndreptat către un loc de muncă bine remunerat.

Ea angajat în funcția de controlor de trafic aerian la Romatsa, un job bine plătit. Se pare că iubitul vedetei a fost cel care i-a insuflat Amaliei pasiunea pentru avioane. Asta pentru că bărbatul în brațele căruia Amalia și-a găsit fericirea, după despărțirea de ex-senatorul Cici, este un renumit pilot. Care, în plus, i-ar fi pus și o vorbă bună frumoasei Amalia, la noul loc de muncă.

Amalia Țîrcă s-a certat, în plină stradă, cu iubitul

Citește și: Ultimă oră! Gabriela Firea a făcut anunțul: „Anunțarea suspendării cursurilor...”

Cu aproximativ un an în urmă, fosta colegă de platou a lui Răzvan Simion și Dani Oțil a fost protagonista unor momente uluitoare. Amalia Țîrcă s-a certat, în plină stradă, cu iubitul.

După ce a petrecut cu prietenele ei într-un local de fițe din București, Amalia și-a făcut apariția într-un renumit club din zona Floreasca, unde iubitul ei petrecea de zor alături de câțiva prieteni. La scurt timp după ce tânăra a ajuns în localul cu pricina, spiritele ar fi început să se inflameze între cei doi iubiți.

Iubitul ei ar fi consumat câteva pahare în plus

Amalia ar fi fost foarte deranjată de faptul că iubitul ei ar fi consumat câteva pahare în plus. Ea a evitat să-l certe de față cu prietenii lui, așa că a ieșit în parcarea localului, acolo unde se pare că i-a spus bărbatului tot ce avea pe suflet, scrie cancan.ro.