Ce a descoperit este de-a dreptul șocant. Putea să fie o tragedie în plin trafic bucureltean. Și-a dat seama că ceva nu e în regulă când se afla la volanul mașinii.

Dar abia când a ajuns cu automobilul în service mecanicul auto i-a spus ce se întâmplase. Mecanicul l-a întrebat dacă a supărat pe cineva. Pentru că altfel nu putea fi explicat gestul.

Mecanicul auto a descoperit o șurubelniță înfiptă în cauciuc. De asta mașina mergea greu.

Asta a povestit pe pagina personală de socializare politologul Alex Coita, potrivit site-ului www.dcnews.ro.

“Vinerea trecută, după o zi lungă, am pornit spre Antena 3 unde eram invitat de la ora 21.

Citește și:

Pe drum, am constatat că volanul mașinii trăgea violent spre dreapta, dar am reușit să mențin controlul și să ajung la timp la studio, unde am și participat la emisiune.

La locul faptei, am constatat că mașina avea o pană, oarecum ciudat pentru că nu avusesem niciun incident în traficul nostru bucureștean care să fi cauzat așa ceva.

Nu am dat atenție pe moment. A doua zi am dus mașina în service pentru schimbarea pneurilor și nu mică mi-a fost mirarea când șeful atelierului, mă sună și îmi spune: „Domnul Alex, ați supărat pe cineva…”

Eu îi răspund, zâmbind: „Cu siguranță! Dar cum de v-ați dat `seama?”

Citește și:

”Păi cineva v-a înfipt o șurubelniță în roata dreapta față, de acolo ați făcut pana””, povestește Alex Coita.

Tot el continuă relatarea evenimentelor :

“Am reluat filmul zilei respective și mi-am confirmat că nu am blocat niciun garaj și nu am parcat pe locul altcuiva.

Mașina a fost parcată doar la mine acasă, unde am biroul și în fața casei în care am crescut.

Sigur, bucureștenii pot deveni iraționali când vine vorba de locuri de parcare, un ștergător ridicat nu mai ridică pe nimeni, o cheie care mângâie suav vopseaua sunt lucruri la ordinea zilei. Dar o șurubelniță în roată??

Citește și:

De-a lungul ultimilor ani, de când am devenit vizibil grație televiziunilor, au existat cel puțin două momente în care am fost provocat în locuri publice, probabil în speranța unor reacții violente care să genereze o „știre.” Este normal?

Nu este normal, dar cei care sunt implicați în zona penumbrei știu că astfel de practici sunt la ordinea zilei.

Din păcate pentru ei, nu sunt deloc un om violent și prefer să îmi consum energia făcând sport sau, dacă chiar vreți să știți, într-un cadru mai intim.

Mai mult decât atât, persoane din apropierea mea au fost hărțuite, pe subiecte mizere a căror singură miză era destabilizarea emoțională. A lor și a mea.

Trec dincolo de comportamente să le numim ieșite din comun ale telefonului mobil, în anumite momente. Ca să citez o glumă din lumea IT-iștilor, cel puțin în România „it’s not a bug, it’s a feature.” (trad. liberă: nu este o eroare, este o funcție.)”, a conchis politologul.