Șoc în televiziune! Pro TV și-a paralizat concurența! Care a fost rețeta succesului? Ei bine, în perioada iulie – septembrie 2019, Pro TV a fost lider absolut de audiență.

Șoc în televiziune!

Acest trimestru a fost bun, cu numeroase realizări. În primul rând, în această toamnă, am oferit una dintre cele mai complexe grile de programe a PRO TV, de până acum, cu șapte producții lansate în prime time. A fost un efort de echipă, rezultatele sunt extrem de satisfăcătoare, iar cifrele de audiență sunt mai mari față de aceeași perioadă a anului trecut. Formatele noastre consacrate precum Vocea României, serialul VLAD, dar și noutățile sezonului: serialul Profu` și emisiunea Șefi sub acoperire, au fost preferate de publicul din România. Nu în ultimul rând trebuie să meționăm faptul că în această perioadă, PRO TV a difuzat cele mai urmărite partide de fotball din trimestrul 3, din ultimii 2 ani”, a spus Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV.

Citește și:

În perioada raportată, grupul PRO TV a fost lider de audiență atât pe durata întregii zile, cât și în prime time. Pe parcursul zilei, grupul PRO TV a obținut o medie de 3.1 puncte de rating și 24.7% share*, în timp ce grupul media de pe locul secund a obținut 2.3 puncte de rating și 18.3% share. În prime time, grupul PRO TV a înregistrat o medie de 7.3 puncte de rating și 28.0% share, în timp competiția a avut 4.8 puncte de rating și 18.3% share.

PRO TV, prima alegere a românilor!

În cele trei luni menționate mai sus, canalul PRO TV a avut o medie de 2.7 puncte de rating și 21.3% share, pe parcusul întregii zile, în timp ce televiziunea de pe locul doi a avut o medie de 1.6 puncte de rating și 13% share. În prime time, PRO TV a fost lider detașat de audiență cu o medie de 6.3 puncte de rating și 24.1% share, urmată de televiziunea de pe poziția secundă care a obținut o medie de 3.6 puncte de rating și 13.9% share.

Care a fost rețeta succesului?

Citește și:

Cele mai urmărite programe din timpul întregii zile: Ce se întâmplă, doctore?, iLikeIT și Ce spun românii.

Cele mai urmărite programe din prime time: preliminariile Campionatului European de fotbal, urmate de Vocea României și meciurile din Europa League.

Cele mai urmărite seriale: Las Fierbinți, VLAD și Profu`
Top 50 cele mai urmărite filme: toate difuzate de PRO TV