Șoc în televiziune. O emisiune de la Antena 1 scoasă din grila de programe. O persoană din echipa de producție a făcut afirmări grave la adresa producătorilor.

Antena 1 a decis să scoată din grila de programe emisiunea prezentată de Radu Vâlcan, „Insula iubirii”, aka Temptation Island, după ce conducerea a observat o scădere semnificativă a audiențelor.

“Nu se mai face Insula Iubirii, filmările s-au sistat. Oricum nu se dădeau bani mulți participanților; se câștigau câteva sute de euro pentru trei săptămâni de stat acolo, iar stresul era foarte mare, căci se filma de dimineață de la ora 7 și până noaptea târziu la 2-3, abia aveai timp să te odihnești cât de cât.

Citește și: Punct și de la capăt. Chuck Norris revine în televiziune

Plus că, dacă nu făceai ceva compromițător acolo, încă din primele zile, și stăteai în banca ta, te dădeau imediat afară, așa că nu-ți mai luai decât puțini bani.

În plus de asta, era foarte dificil pentru echipa de producție să obțină ce voia de la cei de acolo – adică scandal și sex -, pentru că majoritatea concurenților veniseră acolo cu un plan bine pus la punct, acela de a nu face nimic scandalos, ci doar de a se distra pe banii Antenei 1 în Thailanda”, a dezvăluit o persoană din echipa de producție pentru cancan.ro.