Soc in TELEVIZIUNE! Dani Otil va prezenta SINGUR matinalul ‘Neatza’! Detalii despre plecarea lui Razvan Simion

Soc in TELEVIZIUNE! Dani Otil va prezenta SINGUR matinalul ‘Neatza’! Detalii despre plecarea lui Razvan Simion
Soc in TELEVIZIUNE! Dani Otil va prezenta SINGUR matinalul 'Neatza'! Detalii despre plecarea lui Razvan Simion

Dani Oțil urmează să rămână singur și să prezinte emiunea matinală cea mai urmărită din România, „Neatza cu Răzvan și Dani”.    

Asta pentru că Răzvan Simion s-a decis să părăsească, pentru câteva zile, România. Dani Oțil a dezvăluit în cadrul ediției de astăzi de la “’Neatza cu Răzvan şi Dani” că Răzvan Simion va pleca și că, astfel, el va prezenta singur emisiunea.

Răzvan Simion se pregătește să plece în concediu într-o destinație exotică împreună cu iubita lui. Aceasta a fost programată pentru săptămâna viitoare, astfel că al lui coleg de prezentare, Dani Oțil, va modera singur emisiunea. În cadrul matinalului, iubitul Lidiei Buble a mărturisit că se va relaxa în Maldive vara aceasta, iar Dani Oțil a făcut o glumă la adresa prietenului său, notează cancan.ro.

Poate am noroc și nici nu se mai întoarce”, a glumit Dani Otil în cadrul ediției de azi a matinalului de la Antena 1.

“Vreau să știu cum este vremea în Maldive săptămâna viitoare”, a fost „ordinul” lui Răzvan Simion pentru colega Flavia Mihășan.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X