Elena Cârstea, solistă de muzică ușoară/pop, compozitoare și textieră, în vârstă de 57 de ani, a trecut prin momente extrem de grele, după ce a trăit drama vieții sale, în anul 2017.

În urmă cu doi ani, artista şi-a pierdut sora de numai 48 de ani, bolnavă de cancer, și suferă enorm după această pierdere.

„Surioara mea cea mica si frumoasa si buna s-a stins azi dupa o crâncena lupta cu cancerul. Multumiri tuturor doctorilor si asistentilor care au avut o deosebita grija de la spitalul Dr Carl Wolff din Sibiu. Doamnei Dr Patran sectia Oncologie, spitalul Judetean!”, spunea Elena Cârstea.

Citește și: Incredibil! Cea mai dură lecție de viață trăită de Andreea Bălan: „Am suferit mai mult decât am suferit la orice despărţire”

Durerea sufletului nu e o stare normala, nu e nici pe departe o stare acceptabila, iar cântăreața a vorbit despre durerea sufletului ei.

”Am fost trista tot anul si multi ani de acum incolo voi fi, pentru ca durerea din suflet nu se sterge asa de usor. In rest, am muncit, am avut grija de casa si de familia mea. A fost un an fara mari schimbari, in general unul calm. Mi-e dor de Romania, de oameni, de aerul romanesc, de prieteni si de colegi si mai ales de muzica. Sper sa pot ajunge anul viitor sa ne mai intalnim odata sa ne sarbatorim cu drag!”, a explicat Elena Cârstea, acum câteva săptămâni.