Șoc în muzica românească! Elena Cârstea a trăit drama vieții sale: „Surioara mea cea mica si frumoasa si buna s-a stins…”

Șoc în muzica românească! Elena Cârstea a trăit drama vieții sale: „Surioara mea cea mica si frumoasa si buna s-a stins…”
Șoc în muzica românească! Elena Cârstea a trăit drama vieții sale: „Surioara mea cea mica si frumoasa si buna s-a stins...”
Autor:

Elena Cârstea, solistă de muzică ușoară/pop, compozitoare și textieră, în vârstă de 57 de ani, a trecut prin momente extrem de grele, după ce a trăit drama vieții sale, în anul 2017.

În urmă cu doi ani, artista şi-a pierdut sora de numai 48 de ani, bolnavă de cancer, și suferă enorm după această pierdere.

„Surioara mea cea mica si frumoasa si buna s-a stins azi dupa o crâncena lupta cu cancerul. Multumiri tuturor doctorilor si asistentilor care au avut o deosebita grija de la spitalul Dr Carl Wolff din Sibiu. Doamnei Dr Patran sectia Oncologie, spitalul Judetean!”, spunea Elena Cârstea.

Durerea sufletului nu e o stare normala, nu e nici pe departe o stare acceptabila, iar cântăreața a vorbit despre durerea sufletului ei.

”Am fost trista tot anul si multi ani de acum incolo voi fi, pentru ca durerea din suflet nu se sterge asa de usor. In rest, am muncit, am avut grija de casa si de familia mea. A fost un an fara mari schimbari, in general unul calm. Mi-e dor de Romania, de oameni, de aerul romanesc, de prieteni si de colegi si mai ales de muzica. Sper sa pot ajunge anul viitor sa ne mai intalnim odata sa ne sarbatorim cu drag!”, a explicat Elena Cârstea, acum câteva săptămâni.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X