Șoc în lumea teatrului! A murit fiul regretatului actor Iurie Darie. Anunțul a fost făcut de Anca Pandrea, mama vitregă a regizorului de teatru.

În urmă cu puțin timp, văduva lui Iurie Darie, Anca Pandrea, în vârstă de 73 de ani, a confirmat decesul lui Ducu Darie, directorul general al Teatrului Bulandra din Bucureşti.

Alexandru Darie, în vârstă de 60 de ani, a fost internat la Terapie Intensivă. El suferea de ciroză şi se afla pe listele de transplant hepatic, iar în ultimele luni starea sa de sănătate s-a agravat. În urmă cu zece zile, el a fost internat la Institutul Clinic Fundeni, cu o complicaţie la plămâni, spun apropiaţii artistului, potrivit cancan.ro.

Citește și: Gest emoționant în memoria lui Iurie Darie. Vezi aici despre ce este vorba

Ducu Darie, cum îi spun prietenii, s-a născut pe 15 iunie 1959 într-o familie de artişti, părinţii săi au fost Consuela Roşu şi Iurie Darie.

„Cred că de pe la 3 ani, 3 ani şi jumătate, am început să cresc în teatru. Nu exista bonă, baby-sitter şi-aşa mai departe, aşa că părinţii mă luau la repetiţii, la Teatrul de Comedie, unde erau amândoi angajaţi. Era perioada de glorie a Teatrului de Comedie: director era Radu Beligan, iar trupa era de fapt o pleiadă fantastică de actori, de la Dem Rădulescu, Mircea Albulescu, Gheorghe Dinică, Marin Moraru, până la cei mai tineri, care atunci erau Sanda Toma, Grigore Gonţa.