}

Șoc în lumea mondenă! Marian Godină: Leșe m-a BLOCAT pe Facebook. Motivul este halucinant

Șoc în lumea mondenă! Marian Godină: Leșe m-a BLOCAT pe Facebook. Motivul este halucinant
Șoc în lumea mondenă! Marian Godină: Leșe m-a BLOCAT pe Facebook. Motivul este halucinant
Autor:

Șoc în lumea mondenă! Marian Godină a observat că a fost blocat pe Facebook de artistul Grigore Leşe. Poliţistul braşovean care a ajuns vedetă pe internet datorită modului simpatic în care scrie l-a taxat dur pe interpret de muzică tradițională românească după ce i-a lăsat pe Facebook un comentariu dur.

„După ieșirea nervoasă, dl Grigore Leșe a postat un mesaj pe pagina dumnealui, în care venea cu ceva explicații. Nu m-am putut abține și i-am lăsat următorul comentariu: “Dumnezeu iubește lemnul și spațiile mici”. Mi-a șters comentariul și m-a blocat”, a precizat Marian Godină.

”Gata, la revedere, domnilor! Am spus să închideţi uşa, a intrat doamna, la revedere! Puteţi să înjuraţi, să scrieţi unde vreţi. Eu am spus ceva. Îmi pare foarte rău. Am pus o condiţie, am spus că vreau un concert mai scurt şi punct. Am întrebat dacă aţi închis uşile, aţi spus da. Gata cu minciunile, cu vicleşugul. Cum să cânt dacă nu asiguraţi condiţii de a cânta? Luaţi o pauză, mă duc să mănânc şi hotărăsc eu când dau concertul, nu când vreţi dvs. Am luat avionul, am lăsat trei concerte că vin la Lăpuş şi ce e asta? Ori e discipliă, ori..?“, a spus Grigore Leşe pe scenă apoi a lăsat un comentariu și pe Facebook.

„Îmi doresc ca acest episod să însemne o mai atentă aplecare a organizatorilor şi a noastră, a tuturor, asupra a ceea ce înseamnă respectul faţă de un act cultural în desfăşurare. Mulțumesc pentru mesajele tuturor celor care mi-au iertat și tonul, și ieșirea nefiresc de tensionată, pe care o regret, dar care au înțeles exact de ce ele au existat. Nimeni nu a părăsit scena, concertul a continuat”, este o parte din mesajul publicat de Leșe pe contul de Facebook.

Reamintim că Grigore Leșe s-a enervat la culme în timpul unei reprezentații în zona natală, Țara Lăpușului, după ce o femeie a intrat în sală imediat după ce acesta începuse recitalul.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X