Așa ceva nu s-a mai auzit până acum. Știrea este de-a dreptul epocală. Face vâlvă în toate ungherele lumii mondene bucureștene. Toți vorbesc continuu despre acest subiect.

Așa cum se știe, de curând a avut loc nunta Gabrielei Cristea cu Tavi Colen.

Nașa lor de cununie a fost Cristina Șișcanu. Aceasta a apărut la cununia religioasă cu o rochie care a luat ochii tuturor, prin eleganța sa.

Toți se întrebau cât a costat, de unde a cumpărat-o. Se făceau scenarii dintre cele mai galactice. Alții credeau că rochia a costat o avere colosală.

Când colo, ce să vezi, așa cum arată portalul www.cancan.ro, s-a aflat în cele din urmă răspunsul care dăduse atâtea bătăi de cap la hectare de oameni.

Citește și: Gabriela Cristea, incredibil cum arată acum! O mai recunoști în imaginea asta?

Vreți să știți cât a costat rochia? Țineți-vă bine, așezați-vă pe un scaun, beți un pahar cu apă, dați drumul la aparatul de aer condiționat, opriți televizorul.

Vine răspunsul. Bomba! A costat 83 de dolari. Da, ați citit bine. Nu mai e niciun zero după 83. Atât a costat.

Aceeași sursă de informație ne mai spune că rochia a fost achiziționată de pe un site specializat în asemenea lucruri. Ceea ce arată că nu e nevoie de mulți bani ca să te îmbraci cu bun gust și să iei ochii tuturor. O lecție de reținut!