evzmonden.ro Web analytics

ȘOC ÎN LUMEA FILMULUI! Nicolas Cage renunță la actorie. MOTIVUL este INCREDIBIL

ȘOC ÎN LUMEA FILMULUI! Nicolas Cage renunță la actorie. MOTIVUL este INCREDIBIL
ȘOC ÎN LUMEA FILMULUI! Nicolas Cage renunță la actorie. MOTIVUL este INCREDIBIL

ȘOC ÎN LUMEA FILMULUI! A jucat în comedii, a avut nenumărate roluri principale, a fost nominalizat pentru Oscar, iar acum renunţă la cariera sa pentru a se dedica altei meserii.

Nicolas Cage, unul dintre cei mai apreciați actori de la Hollywood, a anunțat că renunțe la actorie, iar motivul este unul neașteptat. Îndrăgitul actor spune că nu se gândește să renunțe definitiv la muncă și așteaptă cu nerăbdare să se concentreze pe munca din spatele camerelor.

Nicolas Cage (54 de ani) a recunoscut că, deși dorește să renunțe la actorie, nu se poate lăsa de muncă în totalitate, întrucât poate deveni ‘auto-destructiv’.

“Regia este ceva ce aștept cu nerăbdare de-a lungul drumului, pentru că, în momentul de față, sunt în principiu un performer de film. O să continui să fac asta pentru încă 3-4 ani și, apoi, o să mă concentrez mai mult pe regie. Am mai multe motive pentru care vreau să muncesc. Unul dintre este, să fiu perfect sincer, pot fi puțin auto-destructiv dacă nu sunt concentrat pe slujba mea,” a declarat Nicolas Cage, citat de Daily Mail.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X