Șoc în Casa Regala a Marii Britanii. Se profilează un proces-monstru. Breaking news

Șoc în Casa Regala a Marii Britanii. Meghan Markle, Ducesa de Sussex, s-ar putea revedea, pentru prima dată în aproape doi ani, cu tatăl ei, fostul producător Thomas Markle. Nu va fi o întâlnire de familie, ci una în fața judecătorilor.

Anul trecut, într-o declarație emoționantă, Prințul Harry, Duce de Sussex a anunțat că el și soția lui au dat în judecată publicația Mail on Sunday pentru publicarea unei scrisori redactate de ducesă pentru tatăl ei.

Prințul Harry susține că scrisoarea a fost publicată de Mail on Sunday „într-o manieră descompusă intenționat” pentru a manipula cititorii. El spune că anumite părți din scrisoare au fost omise pentru a „masca minciuni” pe care tabloidul le „perpetuează de mai bine de un an”.

Citește și: Un nou scandal zguduie Casa Regală. Tronul Reginei Elisabeta se clatină?

Potrivit unui raport transmis de Associated Press, documentele depuse în instanță arată că publicația plănuiește să se apere cu ajutorul mărturiei lui Thomas. Ei au  precizat că acesta din urmă „avea dreptul de a-și expune public versiunea a ceea ce s-a petrecut între el și fiica sa, inclusiv să ofere presei scrisoarea primită de la ea”.

Șoc în Casa Regala a Marii Britanii. În acest sens, tatăl lui Meghan, ar putea depune mărturie în instanță împotriva ei!

În trecut, tatăl fostei actrițe a declarat pentru tabloidul menționat mai sus că a fost obligat de circumstanțe să facă textul public după ce scrisoarea a fost citată în mod eronat de către prietenii lui Meghan într-un interviu oferit publicației People, potrivit avantaje.ro.

„Am decis să dau publicității părți din scrisoare din cauza unui interviu citit în publicația People”, a spus bărbatul.

Scrisoarea mi s-a părut dureroasă

„Trebuia să mă apăr. Am dat publicității doar unele dintre fragmente pentru că celelalte erau mult prea dureroase. Nu mi s-a părut un gest făcut din iubire. Scrisoarea mi s-a părut dureroasă.”