Este un lucru bine stiut ca Iulia Albu este o persoana directa, care nu iarta pe nimeni atunci cand vine vorba de vestimentatie! Ei bine, de aceasta data, cei care au intrat in vizorul criticului de moda sunt Gigi Becali si fiica sa, Teodora, care recent a fost mireasa.

Surprinzator, Iulia Albu a avut numai cuvinte de lauda despre tinutele celor doi, insa a punctat si cateva lucruri care nu au incantat-o prea tare.

“Teodora Becali a marcat o apariție de real bun gust si de o medestie de care puține persoane cunoscute sau avute dau dovadă. Ador faptul că a ales o rochie complet căptușită în așa fel încât să mimeze nuditatea fără a da vreun pic în vulgar, cât și machiajul perfect potrivit fizionomiei ei. Mi-au plăcut ambele rochii și, deși consider că ar fi putut să găsească un accesoriu mai fericit pe care să îl folosească pe post de tiara, nu pot să neg faptul că este una dintre cele mai bune apariții ale anului.

Citește și:

Felicitări atât ei, cât și lui Gigi Becali care, de asemenea, a avut o apariție impecabilă. Aud că este un dansator mai puțin înzestrat, dar asta nu voi comenta astăzi. Ar fi fost ideal, totuși ca, la finalul petrecerii, ținuta lui să nu arate așa cum vedem în fotografie. (n.r. în fotografia în care se află alături de Anamaria Prodan).

Țin să punctez de asemenea și alegerea extrem de inspoirată a ținutelor domnișoarelor de onoare, într-un roz pudrat, extrem de fin, deloc epatant, care nu au făcut altceva decât să pună în valoare pe mireasă. Teodora a fost cu siguranță cea mai reușită apariție de la eveniment, nimeni nereușind să o detroneze”, a declarat Iulia Albu pentru Viva.ro.

Citește și: