}

ŞOC! Cântăreț celebru, BĂTUT MĂR într-un CLUB. DEZVĂLUIRI INCREDIBILE: „Din păcate…”

ŞOC! Cântăreț celebru, BĂTUT MĂR într-un CLUB. DEZVĂLUIRI INCREDIBILE: „Din păcate…”
ŞOC! Cântăreț celebru, BĂTUT MĂR într-un CLUB. DEZVĂLUIRI INCREDIBILE: „Din păcate...”
Autor:

ŞOC! Cântăreț celebru, BĂTUT MĂR într-un CLUB. DEZVĂLUIRI INCREDIBILE: „Din păcate…”

Costi de la Timișoara a fost, după cum a mărturisit, agresat fizic, chiar în ziua în care susținuse un concert în Timișoara. Îndrăgitul cântăreș a rămas siderat de evenimentele din club, iar episodul a fost dezvăluit.  

După reprezentație, artistul a mers la un club de noapte, însă n-a apucat să ajungă înăuntrul. Niște indivizi s-au apucat să-i reproșeze că a cântat pentru rivali și l-au luat la bătaie, informează spynews.ro.

„Din păcate, cea mai mare parte a informațiilor pe care le aveți sunt reale. Nu am ce să vă spun… Ce să discutăm?… Ar trebui să-i întrebați pe lăutari prin ce trec seară de seară și cum ajung să trăiască cu frică la concerte. Să-i întrebați ce simt atunci când pleacă seara și își sărută nevestele și copiii, spunându-le că se vor întoarce bine deși știu că poate e o minciună. Eu nu îmi doresc altceva decât să-mi cresc fetița, adică să fiu apt de a fi un părăinte bun pentru fiica mea. Să îmi cresc fetița, atât îmi doresc acum, nimic altceva.

Sunt prea mulți lăutari care au luat bătaie, ar trebui să ieșim toți și să vorbim despre chestia asta. Trăim în secolul XXI dar avem mentalități de Evul Mediu. Trebuie să facem front comun și să vorbim deschis despre asta. Nu contează ce am pățit eu aseară, problema este că data viitoare poate fi mai rău. Eu și colegii mei ar trebui să avem curaj, să vorbim public și să încercăm să schimbăm ceva”, a spus Costi de la Timișoara, pentru sursa citată.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X