evzmonden.ro Web analytics

SOC! Asa arata Andreea Marin de dimineata, NEMACHIATA. Cum ti se pare? – FOTO

SOC! Asa arata Andreea Marin de dimineata, NEMACHIATA. Cum ti se pare? – FOTO
SOC! Asa arata Andreea Marin de dimineata, NEMACHIATA. Cum ti se pare? - FOTO

Andreea Marin face parte din categoria divelor din showbiz care tin foarte mult la felul in care isi fac aparatia in public, insa de cate ori a avut ocazia a aparut si naturala, fara pic de machiaj. 

Concret, Andreea Marin a postat pe contul sau de socializare o imagine in care apare complet nemachiata, desculta, stand intr-o pozitie de meditatie , in propria-i gradina, noteaza B1.

„M-am trezit devreme, fără ceasornic, inspirată să scriu, și asta am făcut un timp îndelungat, înainte să cobor din pat. Să ies cu bicicleta sub soarele fierbinte de azi, chiar dacă adierea vântului m-a păcălit, nu a fost cea mai bună idee, dar… am dus și misiunea asta până la capăt. Umbra cireșului, liniștea întreruptă plăcut doar de păsări și gâze, iarba încă umedă sub tălpi și sentimentul legăturii cu pământul sunt balsam pentru minte, trup și suflet după efort”, a scis Andreea Marin, pe pagina sa de Facebook.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X