Soarele a rasarit si pe strada lui Victor Slav! EA este noua FEMEIE din viata prezentatorului TV: „Am cunoscut-o prin intermediul lui …”

Soarele a rasarit si pe strada lui Victor Slav! EA este noua FEMEIE din viata prezentatorului TV: „Am cunoscut-o prin intermediul lui …”
Soarele a rasarit si pe strada lui Victor Slav! EA este noua FEMEIE din viata prezentatorului TV: "Am cunoscut-o prin intermediul lui ..."

La ceva timp dupa ce s-a despartit de Bianca Dragusanu, zvonurile conform carora Victor Slav este implicat intr-o noua relatie nu au incetat sa apara. Astfel, prezentatorul TV a hotarat sa povesteasca ce se intampla in viata sa in momentul de fata. 

Daca fosta lui sotie, Bianca Dragusanu, si-a alinat suferinta imediat dupa divort, in bratele lui Tristan Tate, Victor Slav si-a acordat o pauza si nu s-a grabit deloc sa intre intr-o noua relatia.

Celebrul prezentator TV a ajuns in centrul atentiei dupa ce au aparut informatii conform carora si-ar fi refacut viata in compania unei femei misterioase. Cei doi ar fi petrecut intr-un club din Timisoara, dar si intr-un local din Constanta.

Avand in vedere ca lumea este curioasa ce legatura are Victor Slav cu tanara respectiva, prezentatorul TV a hotarat sa dea cartile pe fata si sa ofere detalii din viata sa intima.

„Nu se pune problema unei noi legături sentimentale în ceea ce mă privește. Acea față este o prietenă de a mea, de a lui Cazacu, și de a lui Giani. (n.r. colegii săi de la emisiunea Vulturii de noapte, de la Kanal D)…
…Am cunoscut-o prin intermediul lui Cătălin în această vară. Era o bună cunoștință de a lui. Suntem într-un cerc de vreo 20 de amici, care se întâlnesc din când în când la o ieșire în club și se distrează. Atât!
… Vom stă la aceeași masă, ca și acum, însă, repet, nu este și nu va fi nimic special, doar o relație de frate și soră, dacă vreți’, a declarat Victor Slav, conform Libertatea.

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X