Soacra Biancai Rus o desfiinteaza pe nora sa! Femeia a cedat si a spus ADEVARUL: „Il iubea de fapt pe Dorian Popa, de la Antonio voia doar banii”.

La scurt timp dupa ce au facut nunta, Bianca Rus si sotul sau sunt intr-un scandal fara sfarsit! Mama lui Antonio, soacra Biancai Rus, a oferit noi dezvaluiri incredibile despre nora sa.

Femeia sustine ca Bianca Rus a dezvoltat o adevarata obsesie pentru Dorian Popa, de care era indragostita, pe cand de la fiul sau voia doar banii.

„Bianca nu a răspuns la telefon. Antonio a tot căutat-o, dar ea nu a vrut să îi răspundă! Dar când vine ea la mine în casă și îmi spune că îl iubește pe Dorian Popa?! Este normal să spui așa când ești femeie măritată? 

Pentru că ea îl iubea de fapt pe Dorian Popa, de la Antonio voia doar banii. Îl înnebunise pe Antonio în casă cu melodiile lui Dorian Popa! Iubire mare, nu?!”, a spus Magdalena Gottschling, soacra Biancai Rus, conform spynews.ro.

Mai mult decat atat, pana si sotul Biancai Rus a afirmat ca fosta sa sotie ar fi indragostita de cantaretul Dorian Popa. In cadrul unui interviu acordat celor de la Antena Stars, Antonio a comentat si el pe marginea acestui subiect.

Femeia asta nu are ruşine!!! Vara trecută i-a spus mamei mele că e îndrăgostită de Dorian Popa, îţi dai seama? Cât tupeu să ai să îi spui mamei mele, chiar şi în glumă, că îţi place de Dorian Popa sau că eşti îndrăgostită de el? Daaa. Ştie si prietena ei, Ioana Popescu.

A făcut o obsesie pentru Dorian Popa. Pe mine m-a bufnit râsul. Şi prin casă, muzica, mă zăpăcise cu Dorian Popa. Bianca, posibil, să fi făcut o obsesie pentru el. În fine, să fie fericită, să încerce”, a declarat Antonio.