Smiley si Gina Pistol, poveste de dragoste misterioasa! Fotografiile aparute pe internet valoreaza cat 1000 de cuvinte

În timp ce toată lumea știe că Smiley are o relație cu Gina Pistol, nimeni nu a reușit să-i vadă pe cei doi, împreună. Paparazii vânează „acea poză” care să arate că cei formează un cuplu, fanii cer ”dovada”, jurnaliștii încearcă să le „fure” o declarație care să demonstreze, fără urmă de tăgadă, că Gina și Smiley se iubesc.

Cei doi au reușit, fie că și-au propus sau nu, să țese în jurul acestei povești de dragoste un mister. Apropourile și zâmbetele cu care și-au „acoperit” relația, dorința de a păstra ceea ce au departe de curiozitatea presei, tenacitatea cu care și-au apărat intimitatea, au inflamat și mai mult curiozitatea fanilor.

Citește și: „Ce mai faci, străine?” Smiley cântă despre oameni care se întâlnesc prin amintiri

Până și identitatea lui Carla`s Dreams a fost aflată, deși vedeta încă nu și-a dat masca jos de pe față. Dar „acea poză” care să demonstreze relația lui Smiley cu Gina Pistol, încă nu a apărut… până la începutul acestui an!

Poza în oglindă

În urmă cu două zile, Smiley a postat pe contul său de Instagram, o poză din vacanță. Cel mai popular artist pop român al momentului e fotografiat într-o poziție relaxată în apă, iar textul cu care și-a însoțit această fotografie e cel care leagă, de fapt, identitatea lui de cea a Ginei Pistol.

Smiley scrie negru pe alb că „aceasta este o poză făcută de Ea. dublu click dacă vreți și o poză făcută de mine”. Îndemnul artistului i-a adus aproape 62 de mii de likeuri, dar poza cu Ea, cea care a făcut poza, nu a mai apărut pe contul lui de Instagram, spre dezamăgirea fanilor săi.

Doar că, doar la o zi diferență, pe contul de Instagram al Ginei Pistol, a apărut o poză, în care „simpatica” prezentatoare TV apare în aceeași poziție relaxată în apă. Poza Ginei nu e însoțită de niciun text, dar fanii au înțeles „joaca” lor. Drept dovadă mesajele care apar lângă poza Ginei, care a primit aproape 30 de mii de aprecieri: „Poza făcută de El” sau „Vă faceți amândoi tablou din pozele acelea”, sau „După el… și ea.”