evzmonden.ro Web analytics

Smiley RUPE TĂCEREA. Uite ce spune artistul despre actuala IUBITĂ și despre CĂSĂTORIE: „Femeia cu care sunt e…”

Smiley RUPE TĂCEREA. Uite ce spune artistul despre actuala IUBITĂ și despre CĂSĂTORIE: „Femeia cu care sunt e…”
Smiley RUPE TĂCEREA. Uite ce spune artistul despre actuala IUBITĂ și despre CĂSĂTORIE: „Femeia cu care sunt e...”

Smiley RUPE TĂCEREA. Chiar dacă până acum Smiley nu a vrut să facă publică relația lui cu Gina Pisto, îndrăgitul artist radiaza de fericire și nu mai lasă loc de interpretări cu privire la viața personală.

După mai multe zvonuri că acesta s-ar iubi în secret cu Gina Pistol, mai bine de un an, artistul a confirmat, în sfârșit, că este într-o relație.

“Cred că femeia cu care sunt e cea ideală”, a declarat el, într-un interviu pentru Click.ro.

Gina Pistol și Smiley formează un cuplu din vara lui 2017, însă până acum cei doi au evitat să-și confirme relația. Ei au fost surprinși la mare împreună,  la concertele lui Smiley și au fost și într-o vacanță în Thailanda.

Într-un interviu TV, Smiley a declarat că se găndește serios la o familie: „Mă gândesc că în 10 ani, poate, o să mă însor, o să fac şi un copil, dar nu ştiu… Nu vreau să mă conformez unor obiceiuri impuse de societate. Vreau să fac ceea ce simt şi vreau să fac atunci când simt. Regret că o perioadă lungă de timp am lipsit din viaţa fratelui meu, dar mă bucur că acum este el nelipsit din viaţa mea. Este plăcut şi important să ştii că ai un om capabil alături,căruia îi pasă cu adevărat de tine.” a declarat Smiley.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X