Smiley, moment unic! Poate fi viralul anului. Reacția artistului nu lasă loc de comentarii

Smiley, colegii săi, spectatorii și telespectatorii au avut parte de un moment impresionant când Renee Santana,  una dintre cele trei voci rămase în competiția de la Pro TV, a oferit din nou un moment unic.

„Smiley iubește vocile, așa că puteți striga: Smileeey”

„Felicitări Renee, un control vocal foarte bun. Un moment foarte atipic pentru Smiley, nu știu de ce, ceea ce este bine, e un lucru bun, adică e un moment diferit de ceea ce-mi închipuiam eu că ar fi ales Smiley pentru tine. Pare mai mult un moment pe care l-ar fi făcut Irina, așa cum suntem noi împărțiți, din puncul meu de vedere, dar diversitatea întotdeauna poate să uimească și poate să aducă puncte importante. Așa că vă felicit boșilor, pe amândoi. Iar vocea ta își merită locul cu prisosință în momentul în care ne aflăm, în această etapă a concursului, categoric”, a spus Tudor Chirilă potrivit dcnews.ro.

Citește și: Tudor Chirilă, în rolul unui politician important în „Vlad – Fața întunecată a răzbunării!”, la Pro TV

„De data asta am simțit, am simțit piesa. Am simțit ce ai cântat, tu mi-ai transmis și asta e cel mai important. Da, e un moment care mi s-ar fi potrivit mie, cumva mă bucur dacă s-a dat impresia asta”, a fost comentariul Irinei Rimes.

„Pentru prima dată te descopăr altfel. Această piesă este a ta. A fost mai mult a ta decât a lui Smiley. Este o chestie personală și față de dorul de casă. Cred că aici se potrivește foarte bine această melodie. Observ din nou apetența lui Smiley, pentru a doua piesă a lui cu voci. Smiley iubește vocile, așa că puteți striga: Smileeey”, a adăugat și Horia Brenciu.

„Renee, te iubesc. Mulțumesc! Ești minunată!”

“Renee, te iubesc. Mulțumesc! Ești minunată! Cântecul ăsta l-am ales împotriva voinței lui Renee, nu a fost deloc de acord cu el. Am reușit să o conving să cânte piesa asta și eram convins că va ieși un moment foarte bun pentru ea, un moment de care să fie mândră și un moment de care să fim și noi mândri și cu care Vocea României să devină viral, sper. Am scos-o din zona ei de confort pentru că am vrut să o auziți exact așa cum e ea. Un talent pur, o forță creativă extraordinară și o voce extraordinară care își merită clar locul, cel puțin în finală la Vocea României”, a spus Smiley.

“Cine are o oală de sarmale în plus pentru Renee, îi plac foarte mult sarmalele și a spus că le împarte și cu antrenorul. Dacă aveți o oală de sarmale în plus vă rog să o trimiteți prin poștă la adresa lui Pavel Bartoș”, a glumit Smiley.

 

Renee Santana

Ți-a plăcut Renee Santana? Votează-ți favoritul aici -> https://bit.ly/2Pg5beS

Publicată de Vocea Romaniei pe Vineri, 6 decembrie 2019