evzmonden.ro Web analytics

Smiley, DECLARAȚII SURPRINZĂTOARE după vacanța petrecută alături de IUBITA lui

Smiley, DECLARAȚII SURPRINZĂTOARE după vacanța petrecută alături de IUBITA lui
Smiley, DECLARAȚII SURPRINZĂTOARE după vacanța petrecută alături de IUBITA lui
Smiley, DECLARAȚII SURPRINZĂTOARE după vacanța petrecută alături de IUBITA lui! 
După ce s-a întors din vacanța exotică petrecută alături de noua lui iubită, Gina Pistol, Smiley a s-a întors la muncă, mai exact, au început filmările pentru show-ul „Românii au talent”. Despre acest subiect, artistul a mărturisit că cel de-al optulea sezon al emisiunii de talente care va începe în curând la PRO TV va fi de excepție.
Andrei Tiberiu Maria, cunoscut sub numele de scenă Smiley, a vorbit și despre colegul și prietenul său Pavel Batoș, ca despre un frate.

„Măi, să ştii că prima dimineaţă în care m-am trezit lângă el a fost grea. Suntem oficial o familie! (…). Anul acesta, «Românii au talent» va fi de excepţie. (…). Sezonul acesta va fi unul cu totul şi cu totul deosebit, pentru că avem poveşti de viaţă senzaţionale, cu oameni care au reuşit să treacă peste experienţe dificile, oameni care au călătorit în toată lumea. (…)”, a povestit Smiley la ProTV.

Potrivit declaraţiilor făcute de Pavel Bartoş, Smiley nu prea are timp de vacanţe, pentru că e tare ocupat cu spectacolele, atunci când nu e la filmările pentru “Românii au talent”.

“Ştii unde e problema lui? Eu când mă duc în vacanţe, el are concerte. (…). Da, e foarte bun, e darnic cu copii. (…). La Madrid, cred că au fost peste 10.000 de oameni – i-am ţinut într-o piaţetă. Da, sunt nişte poveşti extraordinare”, a spus Pavel Bartoş.

Sursă foto: Click

EVZ MONDEN VĂ RECOMANDĂ SĂ CITIȚI ȘI:

Anda Adam e la dietă. Ce mănâncă vedeta pentru a-și dezvolta pătrățelele

Anda Adam e la dietă. Ce mănâncă vedeta pentru a-și dezvolta pătrățelele

23 ianuarie, 2018, 8:59 am / in Actualitate / Edit

Asa arata Feli acum!

FOTO / Dupa ce a slabit de 40 de kilograme, Feli Donose dezvaluie ALIMENTUL SECRET care o ajuta sa se mentina: “Mai nou, mananc mult…”

23 ianuarie, 2018, 7:59 am / in ActualitateLife Style / Edit

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X