Smiley, atenție! Gina Pistol a dezvăluit ce i-a spus mamei. Firea rebelă a ieșit la suprafață

Smiley, atenție! Gina Pistol a dezvăluit ce i-a spus mamei. Firea rebelă a ieșit la suprafață
Smiley, atenție! Gina Pistol a dezvăluit ce i-a spus mamei. Firea rebelă a ieșit la suprafață
Autor:

Smiley, atenție! Pentru că sezonul special „Chefi la cuțite” începe în curând, Gina Pistol a fost provocată să zapeze printre amintiri şi să  povestească cele mai frumoase amintiri din copilăria sa.

Gina Pistol, prezentatoarea show-ului Chefi la cuțite, ce are premiera pe 30 aprilie, de la 20.00, pe Antena 1, mărturisește că cele mai frumoase amintiri din copilăria sa sunt strâns legate de deliciile culinare pregătite de mama sa, dar și de bunici.

„Vacanțele din copilărie le petreceam la bunici, la țară și țin minte că îmi plăcea foarte mult pâinea pe care mamaia o făcea pe vatră. Tot din aluatul acela ne pregătea și brânzoaice și eram fascinată de cât de bune sunt. Toată mâncarea pe care bunicii mei o făceau era delicioasă, pentru mine avea gustul perfect. Mâncarea făcută la vatră, la ceaun, servită din vase de pământ este aparte”.

Chiar dacă mama frumoasei prezentatoare a fost cea care i-a stârnit curiozitatea în ceea ce privește gătitul, Gina Pistol mărturisește că cele două nu împărtășesc aceeași viziune în bucătărie. Cu toate acestea, este convinsă că într-o competiție culinară ar forma o echipă imbatabilă, potrivit dcnews.ro.

„Nu prea mă înțeleg bine cu mama în bucătărie, pentru că avem un stil diferit, nu suntem pe aceeaşi lungime de undã. Eu sunt foarte organizată, de cele mai multe ori gătesc ca în reclame: toate ingredientele sunt puse în boluri diferite, mirodeniile pe care le folosesc sunt așezate în farfuriuțe, iar vasele sunt spălate rând pe rând. După ce pregătesc ceva în bucătărie, nici nu simți că am fost pe acolo. Mama, în schimb, este puțin mai dezorganizată și tinde să improvizeze. Deși suntem la poluri opuse, cred că într-o competiție am putea să ajungem pe aceeași lungime de undă și să pregătim cele mai delicioase preparate, pentru că amândouă știm să dăm gust mâncării, ne-am completa. Ea face niște prăjituri extraordinare, iar mie îmi place să pregătesc mâncare sărată”.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X