La un an după ce l-a adus pe lume pe micuțul Nicholas, Ela Crăciun a slăbit miraculos, iar acum a dezvăluit secretul trupului sau demn de invidiat.

“Nu îmi place să merg la sală, nu îmi place să fiu cu sufletul la gură, să transpir și să mă doară fiecare părticică a corpului, așa că prefer pilates-ul. Remodelează musculatura, subțiază talia, gleznele, tonifiază brațele și picioarele. Este indicat în special femeilor pentru că alungește corpul și nu mărește masa musculară. Nu arde atât de multe calorii precum cardio, dar are multe beneficii de care am nevoie. În plus, corectează și postura, crește flexibilitatea și reduce stresul”, a spus Ela Crăciun potrivit ciao.ro.

Citește și:

Ela Crăciun a acordat o atenție sporită stilului sau de viața! Vedeta are o alimentație cât mai ordonata, se hidratează corect și face masaj cu bambus.

“Sunt destul de ordonată cu mâncarea, nu fac excese (dacă nu socotim prăjiturile), merg la masaj cu bambus și pilates. Stilul meu de viață nu prea îmi permite să stau, deci iată cum toată mâncarea se consumă în energia depusă atunci când stau în picioare la filmări sau alerg după cei mici”, a mai spus vedeta.