Simona Traşcă, reacție după ce au apărut imagini incendiare cu ea: „O să regrete!”

Simona Trașcă, fosta asistentă TV, a fost pusă într-o situație stânjenitoare imediat după ce au apărut poze cu ea goală în mediul online. Cu acest prilej, vedeta TV a lăsat un mesaj unei persoane care deține nişte filmuleţe pe care le are doar el: O să regrete…”

“Până la urmă cred că foarte multe cupluri fac chestia asta. Nici nu ştiam dacă să vin aici să-mi cer scuze sau nu. Nu ştiu, poate că e urât să vadă lumea, dar până la urmă ce…”, a declarat Simona Traşcă în emisiunea “Agenţia VIP”, de la Antena Stars.

Citește și: Noul virus a băgat spaima în Andreea Raicu! Mesaj îngrijorător după ce s-a întors din Italia: „Nu pot să mă fac că nu există”

“Vreau să-i transmit cuiva, în direct, că dacă cumva o să dea nişte filmuleţe pe care le are doar şi doar el o să fie groasă. O să regrete”, a spus blondina.

Cum a reacționat actualul ei iubit după acest episod tensionat: „Nu s-a întâmplat nimic, pentru că este foarte înţelegător şi e cu capul pe umeri. E normal când ai o relaţie până la urmă să mai faci o poză. E un bărbat puternic şi îl duce capul. Nu e influenţabil. Chiar mă mir şi eu. Deci cred că e primul bărbat care nu este influenţabil. El ştie ce vrea, ce-i place, că suntem ok”, a mărturisit vedeta.