Simona Sensual, apariție apetisantă la un eveniment. Deși a renuntat la lumina reflectoarelor și la blond, Simona a rămas la fel de senzuală.

In trecut, adora să i se spuna Simona Sensual, însă acum preferă să fie numită: Simona. Respectăm preferința, Simona a decis, de ceva timp,  că viața ei trebuie s ia o nouă turnură și a devenit femeie de afaceri, dar continuă să fie apetisantă, atrăgând privirile celor din jur.

Simona Sensual apariție apetisantă

Recent, bruneta, fosta blondă, a postat cateva imagini, de la un eveniment care a avut loc la Palatul Snagov. Din postări se vede că Simona și-a schimbat două ținute, ambele extrem de decoltate, care îi puneau în evidenta formele sexy.

Citește și: Declaratii la evenimentul de lansare a Campaniei Naționale de Impadurire "O padure cat o țara"

Suhoi Cristina Simona și-a văzut liniștita de afaceri în ultima periodă. Mai mult, a renunțat la culoarea blondă care a consacrat-o și a optat pentru o culoare a părului închisă.

Simona Suhoi s-a căsătorit cu barbatului pe care îl iubește, pe care a ales să nu-l prezinte lumii întregi și cu care trăiește o frumoasă poveste de dragoste.

Cei doi s-au căsătorit printr-o ceremonie restrânsă, la eveniment participând doar câteva rude și prietenii apropiați. Mai mult, ca să nu se afle că s-a măritat, vedeta a decis să nu poarte verigheta, potrivit spynews.ro.

Simona Sensual, pe numele adevărat Simona Cristina Ştefania Suhoi, s-a născut pe 15 ianuarie 1983, la Bucureşti şi a fost ani la rând una dintre vedetele cele mai mediatizate din lumea mondene din România. Ea a devenit cunoscută după ce a fost Fata de la Meteo. A lucrat la mai multe televiziuni incepând din anul 2010. Simona Sensual şi-a încercat norocul şi în lumea muzicii. Ea a cântat manele alături de Adrian Copilul Minune, numele ei fiind regăsit pe albumul din 2008 al artistului, unde Sensual interpretează, în duet cu el.