Simona Halep a câștigat finala de la Wimbledon, într-o probă de simplu, iar astăzi revine în țară.  La ora 17.00, frumoasa sportivă va fi întâmpinată în Salonul Oficial al aeroportului Henri Coandă, anunţă Ministerul Tineretului şi al Sportului, printr-o postare pe pagina oficială de Facebook.

După întâmpinarea de la aeroportul Henri Coandă, sursele ProSport anunţă faptul că au pregătit o festivitate de premiere pe National Arena special pentru Simona Halep, în urma unei înţelegeri între FRT şi Primăria Bucureşti.  Așadar, la ora 19, sportiva se va întâlni pentru a doua oară cu fanii pe cel mai mare stadion al ţării.

Citește și: A murit. Gabriela Szabo, în stare de șoc. Cauza decesului

Reamintim că sâmbătă, 13 iulie, Simona Halep a obţinut o performanţa uriaşă la Wimbledon. Ea a reuşit să cucerească trofeul probei individuale feminine, după ce a învins-o pe americanca Serena Williams, cu scorul de 6-2, 6-2.

Cu puțin timp înainte de meciul cu americanca Serena Williams, sportiva din Constanța a menționat că este hotărâtă să triumfe în finala de la Wimbledon.

Am un joc mai bun, pot juca oriunde şi împotriva oricui. Am mai multe planuri când intru pe teren contra unei adversare. Dacă ceva nu merge, sunt capabilă să fac schimbările necesare, să îmi ajustez jocul. Muncesc din greu pentru a fi la un nivel înalt mereu când intru pe teren. Am vorbit cu mama mea după meci. Acum 15 ani, îmi spunea că visul ei e să ajung în finală la Wimbledon, pentru că acest turneu are un aer aparte. Azi, i-am îndeplinit visul, e un moment special, mă bucur că pot juca bine pe toate suprafeţele. Aici, în aceste săptămâni mi-am dat seama că pot câştiga la Wimbledon. Mă simt foarte bine pe picioare, jocul îmi merge, la fel şi serviciul. Serviciul nu e cea mai bună armă a mea, dar m-a ajutat.

Sunt mai disperată să câştig eu Wimbledonul decât să o opresc pe Serena. Mă concentrez doar pe ce am eu de făcut, nu mă gândesc la recordul ei. Recordurile ei sunt uriaşe deja, dar nu mă interesează în perspectiva finalei. Eu sunt concentrată pe mine, pe ce am eu de făcut”, a declarat simona Halep.