Simona Halep, INSARCINATA? Sportiva a declarat cand va deveni MAMA. Dezvaluiri de senzatie: „Abia astept ziua”

Simona Halep, INSARCINATA? Sportiva a declarat cand va deveni MAMA. Dezvaluiri de senzatie: „Abia astept ziua”
Simona Halep, INSARCINATA? Sportiva a declarat cand va deveni MAMA. Dezvaluiri de senzatie: "Abia astept ziua''

Simona Halep, INSARCINATA? Sportiva a dezvaluit cand va deveni MAMA. Dezvaluiri de senzatie: „Abia astept ziua”

Simona Halep traieste cea mai frumoasa perioada a vietii sale, isi dedica majoritatea timpului carierei sale, dar asta nu inseamna ca nu are instinctul matern bine dezvoltat, in ciuda faptului ca inca nu a ramas insarcinata.

Invitata in cadrul evenimentului  Kids Day în Eastbourne, Anglia, sportiva a declarat, pentru prima data, ca asteapta cu nerabdare momentul in care va deveni mamica.

In plus, Simona Halep a dezvaluit ca este incantata cand vede copii facand sport, avand in vedere ca in noua generatia majoritatea pustilor sunt atrasi de tablete si telefoane.

Sportiva a marturisit ca isi doreste sa devina mama, insa, in momentul de fata, cariera sa in tenis este pe primul loc si nu intentioneaza sa renunte la ea prea curand.

„Îmi place să-mi petrec timpul cu copii, mai ales de când am o nepoțică. Parcă îi iubesc din ce în ce mai mult. Abia aștept ziua când voi avea copiii mei, dar, deocamdată, vreau să joc în continuare tenis, măcar câțiva ani de acum înainte”, a spus Simona, citeaza StiriMondene.

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X