Simona Halep este mai hotarata ca niciodata! Ce planuieste pentru marea finala de la Wimbledone: „Sunt disperata sa castig!”
Simona Halep, locul 7 WTA, este încrezătoare înaintea finalei de mâine, de la Wimbledon, unde va lupta pentru titlu cu americanca Serena Williams (10 WTA).

Simona se află pentru prima oară în carieră în ultimul act al celebrei întreceri majore de Londra. Mâine, jucătoarea noastră va avea din noua șansa de a cuceri un titlu de Grand Slam, după cel cucerit anul trecut, la Roland Garros.

După ce, ieri, a „demolat-o” pe Elina Svitolina (8 WTA), în semifinale, scor 6-1, 6-3, Halep a recnuoscut că este disperată să triumfe în finala de la Wimbledon.

Citește și: Serena William, răspuns tranșant atunci când a fost întrebată de Meghan. „Ai încercat! Bravo, ție!”

Am un joc mai bun, pot juca oriunde şi împotriva oricui. Am mai multe planuri când intru pe teren contra unei adversare. Dacă ceva nu merge, sunt capabilă să fac schimbările necesare, să îmi ajustez jocul. Muncesc din greu pentru a fi la un nivel înalt mereu când intru pe teren. Am vorbit cu mama mea după meci. Acum 15 ani, îmi spunea că visul ei e să ajung în finală la Wimbledon, pentru că acest turneu are un aer aparte. Azi, i-am îndeplinit visul, e un moment special, mă bucur că pot juca bine pe toate suprafeţele. Aici, în aceste săptămâni mi-am dat seama că pot câştiga la Wimbledon. Mă simt foarte bine pe picioare, jocul îmi merge, la fel şi serviciul. Serviciul nu e cea mai bună armă a mea, dar m-a ajutat.

Sunt mai disperată să câştig eu Wimbledonul decât să o opresc pe Serena. Mă concentrez doar pe ce am eu de făcut, nu mă gândesc la recordul ei. Recordurile ei sunt uriaşe deja, dar nu mă interesează în perspectiva finalei. Eu sunt concentrată pe mine, pe ce am eu de făcut”, a declarat Halep, conform digisport.ro.

Finala feminină de la Wimbledon 2019 va avea loc sâmbătă, 13 iulie, de la ora 16:00, ora României. Partida se va desfăşura pe terenul central. Finala masculină are loc duminică, tot de la ora 16:00.