După ce Simona Halep a obţinut o performanţa uriaşă la Wimbledon, reuşind să o învingă pe americanca Serena Williams, campioana de la Wimbledon a fost surprinsă de paparazzi după miezul nopții, relaxând-se la un restaurant de lux din Capitală împreună cu presupusul iubit, un milionar de origine aromână, potrivit ProSport.

La restaurant, Simona şi afaceristul misterios erau aşteptaţi de Cosmin Hodor, managerul de comunicare al jucătoarei, şi de soţia acestuia.

Pe terasă, Simona Halep nu s-a aşezat lângă afaceristul misterios, în vârstă de 40 de ani, ci lângă managerul ei de comunicare. Au ales o masă retrasă şi, pentru a avea intimitate, s-a poziţionat cu spatele la intrare, probabil ca să nu fie uşor recunoscută. Au urmat câteva clipe de relaxare, de care sportiva noastră s-a bucurat din plin. La plecare, Simona Halep şi noul său iubit au revenit în Complexul Rezidenţial Stejarii. Bărbatul cu care Simona ar fi acum într-o relaţie se numeşte Toni Iuruc. El are mai multe afaceri în România, deţinând nu mai putin de şase firme.

Citește și: Ce crede Mats Wilander după primul meci al Simonei Halep din 2020

După victoria fabuloasă de la Wimbledon, Simona Halep se bucură acum de o binemeritată vacanţă acasă, în România. La doar câteva ore după ce a ajuns în Bucureşti, Simona s-a relaxat la un restaurant de lux din Capitală împreună cu noul său iubit, un milionar de origine aromână, potrivit ProSport. Acolo, Simona şi afaceristul misterios erau aşteptaţi de Cosmin Hodor, managerul de comunicare al jucătoarei, şi de soţia acestuia.

Pe terasă, Simona Halep nu s-a aşezat lângă afaceristul misterios, în vârstă de 40 de ani, ci lângă managerul ei de comunicare. Au ales o masă retrasă şi, pentru a avea intimitate, s-a poziţionat cu spatele la intrare, probabil ca să nu fie uşor recunoscută. Au urmat câteva clipe de relaxare, de care sportiva noastră s-a bucurat din plin.

La plecare, Simona Halep şi noul său iubit au revenit în Complexul Rezidenţial Stejarii.