Simona Halep este hotarata sa faca pasul cel mare cu Toni Iuruc! Nunta sportivei este programata pentru anul 2020, aceasta fiind nerabdatoare sa imbrace rochia de mireasa.

„Nu stiu daca o vom tine la mare sau intr-un alt loc. Nu as vrea sa visez la ceva si sa nu reusesc sa fac sa devina realitate, dar mi-as dori sa am aproape cat de multi oameni din familie si dintre prieteni alaturi de mine’, a spus Simona Halep.

Potrivit Viva.ro, Simona Halep ar dori sa programeze nunta imediat dupa incheierea ultimului turneu de Grand Slam din 2020, US Open.

Despre locatia marelui eveniment, Simona Halep este nehotarata momentan, insa sustine ca si-ar dori ca totul sa aiba loc acasa.

Citește și:

„Mi-ar plăcea să fac nunta în România, nu ştiu dacă pe malul mării, dar mi-ar plăcea să mă căsătoresc la Constanţa”, a spus campioana noastra.

Mai mult decat atat, Simona Halep a marturisit ca isi doreste din suflet copii, carora sa se dedice in totalitate.

„Îmi doresc să am o familie și o să mă dedic total copiilor mei. Sper să am copii și să pot. Și nimic tenis, câțiva ani. După aceea o să mă ocup și de ei, să facă un sport, dacă vor, dacă nu, o să îi susțin în totalitate în tot ceea ce vor ei să facă. Viața mea o să fie foarte îngrijită după tenis”, a declarat sportiva.