Simona Gherghe, prima REACTIE dupa ce Alex Velea a parasit emisiunea ‘Acces Direct’: „Sunt singura astazi si asa voi fi si de acum incolo. „

Simona Gherghe si-a inceput emisiunea cu un anunt oficial! Prezentatoarea TV a confirmat plecarea lui Alex Velea de la Acces Direct si a dezvaluit si motivele pentru care artistul a hotarat sa renunte la colaborarea cu Antena 1.

Potrivit spuselor Simonei Gherghe, Alex Velea nu mai avea timp sa se ocupe de cariera sa muzicala! Prezentatoarea TV a tinut sa ii transmita fostului sau coleg un mesaj prin care ii multumeste pentru  perioada in care i-a fost alaturi.

„După cum puteţi vedea, sunt singură astăzi şi aşa voi fi şi de acum încolo. Şi chiar cu acest lucru vreau să încep emisiunea şi acest sezon. Vreau să-i mulţumesc în primul rând lui Alex Velea pentru sezonul trecut, pentru faptul că a fost un coleg minunat. Alex ştiţi cu toţii că are o carieră în muzică de mare succes şi e dificil să fii foarte bun acolo şi să vii şi la un program zilnic de două ore… e destul de complicat. Aşa că, a ales să meargă mai departe cu proiectele muzicale şi ştiu de la el că pregăteşte ceva foarte tare. O să ne spună el mai multe. Aşadar, mulţumim Alex Velea şi îi spun şi „La mulţi ani”, din câte ştiu este şi Ionuţ”, a declarat Simona Gherghe  la  „Acces Direct”.

Reamintim ca, la randul sau, Simona Gherghe va intra in concediu de maternitate, pentru ca in luna mai va aduce pe lume al doilea sau copil. Recent, vedeta a marturisit ca inca nu stie cand va parasi platoul emisiunii Acces Direct.