evzmonden.ro Web analytics

Simona Gherghe a declanșat o REACȚIE în LANȚ pe Facebook. Uite de ce a creat vedeta TV isterie în rândul fanilor

Simona Gherghe a declanșat o REACȚIE în LANȚ pe Facebook. Uite de ce a creat vedeta TV isterie în rândul fanilor
Simona Gherghe a declanșat o REACȚIE în LANȚ pe Facebook. Uite de ce a creat vedeta TV isterie în rândul fanilor
Simona Gherghe a declanșat o reacție în lanț pe Facebook, care nu s-au abținut după ce au văzut fotografia postată de ea cu fiica ei. Vedeta TV a creat isterie în rândul fanilor instant.
Prezentatoarea tv a postat pe contul de socializare o imagine, în care apare fiica ei, Ana Georgiana, în timp ce se uită la un meci de tenis al Simonei Halep, transmis la tv.
Comentariile au curs lanț: „Tu faci rău că ţii aşa de aproape copilul de TV”, a scris un internaut, iar Simona și-a exprimat public părerea despre acest incident: „Era în trecere prin cameră. Nu se uita la TV”, a răspuns Simona Gherghe imediat.
Reamintim că înainte de a revenit în calitate de prezentator la emisiunea „Acces Direct”, Simona Gherghe  a povestit despre cât de greu o să-i fie să stea departe de fiica sa, Ana Georgia. Vedeta TV apovestit cât de mult s-a schimbat viața ei de când a devenit mămică și cât de greu o să-i fie să stea departe de micuța ei.

„Stă sprijinită câteva secunde, e încă mică, are şapte luni şi jumătate, trebuie să aibă răbdare. Şi ea şi noi, ei îi place foarte mult în braţe şi e din ce în ce mai greu. Trebuie să reconfigurăm mobila. Mama mă va ajuta, Răzvan când va veni de la muncă, eu până voi pleca la muncă. E o luptă în sufletul meu, toate mamele care au fost nevoite să se întoarcă la muncă ştiu asta. Am stat tot timpul împreună şi sper să nu fie o despărţire cu lacrimi. Crăciunul a fost minunat, Ana a reacţionat foarte frumos, ţipa de bucurie, a fost foarte emoţionant.

Au fost nişte Sărbători foarte speciale. Am fost şi cu ea de Revelion, aşa că am stat acasă. Poate la anul vom pleca. Păcat că a lipsit zăpada, vreau să mergem să o dăm cu săniuţa. Cel mai frumos cadou din viaţă noastră a venit, jur, îmi doresc sănătate pentru ea şi pentru noi, atât. Nu ştiu ce va urma, dacă va mai veni un alt copil”, a spus Simona Gherghe.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X