evzmonden.ro Web analytics

Simona Gherghe, mai fericită ca niciodată! Botezul micuței ei a fost un succes

Simona Gherghe, mai fericită ca niciodată! Botezul micuței ei a fost un succes
Simona Gherghe, mai fericită ca niciodată! Botezul micuței ei a fost un succes

Simona Gheorghe și soțul ei, Răzvan Săndulescu, și-au botezat sâmbăta (30 septembrie) fetița, pe Ana Georgia, eveniment la care celebrii ei părinți și-au strâns aproape toți prietenii, inclusiv pe cei din televiziune.

Foto: Facebook Simona Gherghe

Micuța Ana Georgia este o fetiță superbă, de reclamă, iar Simona Gherghe cu greu se poate desprinde de ea. Fetița a fost creștinată la o biserică din Corbeanca, nași fiindu-i Vlad Petreanu, realizator EuropaFM, și iubita lui, Ionela Năstase, bună prietenă a Simonei Gherghe.

Mămica Simona a arătat impecabil în această zi emoționantă, la patru luni de când a devenit mămică. Petrecerea s-a dorit a fi una intimă, însă Simona n-a rezistat și, după cheful din ”Paradisul Verde”, a publicat mai multe fotografii pe Facebook, alături de un mesaj de suflet: ”Evit, pe cât pot, dulcegăriile, dar când e vorba despre ea, nu mă mai satur. Ana Georgia, tot ce e mai bun din noi!”

Potrivit click.ro, prezentatoarea emisiunii ”Acces Direct” (Antena 1), vrea să stea cât mai mult timp cu micuța ei, astfel că va reveni în televiziune abia în primăvară.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X