Ultimele luni au marcat nenumărate speculații referitoare la întoarcerea Simonei Gherghe la emisiunea ”Acces direct”. Și asta după ce vedeta de televiziune s-a dedicat trup și suflet responsabilităților de mamă.

Dar acum se pune problema de-a reveni la muncă. Unde? Pe platourile de televiziune.

Un mesaj de ultimă oră al Simonei, scris pe contul ei de Instagram, pune lucrurile la punct, așa cum arată portalul www.spynews.ro.

Vedeta recunoaște că decizia sa nu a fost luată ușor. Dar că știe foarte precis ce va face în continuare.

„De pe frontul de mămicie, aș vrea să vă scriu câteva rânduri. Am fost mereu sinceră și, când s-a întâmplat ceva important în viața mea, am preferat să aflați de la mine, nu din “surse”. Iată-mă, așadar, în fața unui astfel de moment.

Citește și: Punct și de la capăt. Chuck Norris revine în televiziune

Dragii mei prieteni, misiunea mea la Acces Direct s-a încheiat”, a scris Simona Gherghe contul său de Instagram.

O asemenea hotărâre nu a fost luată totuși cu ușurință. Vedeta mărturisește că s-a gândit mult și că a trecut chiar și prin nopți de nesomn.

Cert este un lucru. Va rămâne dedicată aceleiași televiziuni, Antena 1. dar se va implica, de la toamnă, cel mai probabil, în alt proiect.

„Decizia îmi aparține în totalitate și vine după multe nopți de nesomn. Am intrat într-o altă etapă a vieții mele și simt nevoia unei schimbări.
Au fost 9 ani plini, cu bune și cu rele, în care am învățat multe. Despre lume, despre viață, despre mine. Le mulțumesc colegilor care mi-au fost alături, în tot acest timp.

Și le urez succes, în noul sezon, căci emisiunea merge mai departe. Cât despre mine, după aproape 9 ani de știri și alți 9 de divertisment și news magazine, tot ce vă pot spune e că nu voi renunța la televiziune.

Este profesia mea, pasiunea mea! După cum știți, acum sunt în concediu postnatal. De fapt, sunt a copiilor mei, pentru încă o perioadă :) Dar ne vom revedea în curând, la ANTENA 1!”, a conchis Simona Gherghe.